ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ

«1284 αθλητές, 241 προπονητές, 193 σύλλογοι, 80 διαιτητές, 10 αγωνιστικοί χώροι, 6 αγωνιστικά στυλ, 1 οικογένεια». Αυτά ήταν τα «συστατικά» της μεγάλης αθλητικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6, 7 & 8 Νοεμβρίου 2015. Ο λόγος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Α & Β Κατηγορίας για αθλητές έως 18 ετών που έλαβε χώρα στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης στα Άνω Λιόσια, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και της WAKO (World Association of Kickboxing Organization).

Από μια αθλητική διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς και εμβέλειας δεν θα μπορούσε να λείπει η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων. Ο προπονητής της σχολής μας sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan, φροντίζει ώστε οι αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος σε αθλητικές συναντήσεις υψηλού επιπέδου, με αυξημένο δείκτη δυσκολίας και έντονο το στοιχείο της ανταγωνιστικότητας.

Σ’ αυτή τη λογική, σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό της σχολής και με γνώμονα την ετοιμότητα των αθλητών, η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων «κατέβηκε» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τρεις αθλητές. Οι Στέλιος Βακουφτσής, Χρήστος Βακουφτσής και Στεφανία Γκλάρα μετά από μια μεστή προπονήσεων περίοδο προετοιμασίας, αγωνίσθηκαν ο καθένας στην κατηγορία του και κατάφεραν με την αγωνιστική τους δεινότητα, να διακριθούν και να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Ειδικότερα τα αδέρφια Στέλιος και Χρήστος Βακουφτσής κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Στεφανία Γκλάρα πήρε την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο, επιτυχία που αυτομάτως την κατατάσσει στην αντίστοιχη ομάδα της Εθνικής Kick Boxing. Επιπλέον το αγωνιστικό της επίτευγμα της δίνει τη δυνατότητα, όπως και σε όσους άλλους αθλητές πετυχαίνουν όμοιες διακρίσεις, να διεκδικήσει μόρια μεταγενέστερα κατά την εισαγωγή της σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, μοριοδότηση που προβλέπεται και νομοθετικά (ΦΕΚ 163Α/12-7-2013).

Οι τρεις αθλητές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του προπονητή μας sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan, ο οποίος αισθάνεται υπερήφανός για όλους τους μαθητές του, τόσο για τις διακρίσεις που πετυχαίνουν, όσο και για το ήθος και την αξιοπρεπή συμπεριφορά που επιδεικνύουν και που αρμόζει στη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών και του ευ αγωνίζεσθαι. Άλλωστε η συνολική εικόνα και οι επιτυχίες τους αντικατοπτρίζουν και συμβαδίζουν με την επιτυχία της σχολής.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Leave a Reply