Συνεχίζονται οι επιτυχίες των Budokai Fighters Papapoulios ! Συμμετοχή σε δύο πρωταθλήματα το τριήμερο 20-21-22/10

Φορτωμένο ήταν το πρόγραμμα των αθλητών της WKB HELLAS και αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/10)  με συμμετοχές σε δύο πρωταθλήματα ταυτόχρονα .

Συγκεκριμένα , το Σάββατο  (21/10) οχτώ αθλητές από το dojo Budokai Fighters Papapoulios και τρείς από το dojo Μαχητές Αλμυρού έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα International  Self-defense Tournament – kyokushin karate στο Κιλκίς . Η εμφάνιση τους ήταν άψογη καθώς καταφέραμε να επιστρέψουμε με έξι νίκες , πέντε πρώτες θέσεις για τους αθλητές της Καλαμπάκας και μία για το dojo Μαχητές Αλμυρού. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος  και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που με εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι η συμμετοχή των παιδιών τους σε όλα αυτά τα πρωταθλήματα .

Επίσης , στην Αθήνα παρευρέθηκε  και η αθλήτρια μας Στεφανία  Γκλάρα με τη συνοδεία του senpai Στέλιου Παπασταύρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing  (-18) . Σπουδαία εμφάνιση και για την Στεφανία καθώς κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς της Κυριακής. Ωστόσο , το αποτέλεσμα ήταν να κατακτήσει τη δεύτερη θέση καθώς ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος και κρίθηκε στα σημεία . Συγχαρητήρια στην αθλήτρια Στεφανία Γκλάρα που δίνει το παρόν  σε όλα τα  πρωταθλήματα και καταφέρνει να ξεχωρίζει  με τη μαχητική παρουσία της ανάμεσα σε πολύ σπουδαίους αθλητές .

International Self Defense Tournament – Kyokushin Karate , Κιλκίς

Πρώτη Θέση :

  1. Μαγκούφης Βασίλης
  2. Κουτή Ελένη
  3. Τσέκλημας Βαγγέλης
  4. Φίλιος Φίλλιπος
  5. Ζήκος Βασίλης

Δεύτερη Θέση :

  1. Ζήκος Κωνσταντίνος
  2. Μπόρος Απόστολος

Τρίτη Θέση :

  1. Zωσιμάς Ιωάννης

 

Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Kick Boxing (-18)

Στο αγωνιστικό στυλ  Low Kick

Δεύτερη Θέση :

  1. Στεφανία Γκλάρα

 

Leave a Reply