Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τους αθλητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετέωρων» – Τρίτη θέση για δύο συμπολίτριές μας σε Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα ju-jitsu

Την τρίτη θέση σε αγώνες ju-jitsu κατέλαβαν δύο αθλήτριες της πόλης μας και της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετέωρων». Ειδικότερα στο διεθνές αθλητικό meeting *ACROPOLIS INTERNATIONAL OPEN CHAMPIONSHIP 2013 “JU JITSU” που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (21-22 Δεκεμβρίου) στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης ¶νω Λιοσίων, από την Καλαμπάκα και τη σχολή του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 3 dan συμμετείχαν ο Χρήστος Ράικος (-18), ο Γιάννης Γκλάρας (-18), η Κατερίνα Ζτρίβα (-18) και η Στεφανία Γκλάρα (-12).

Ο προπονητής συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την αξιοπρεπή και άψογη εμφάνισή τους στη διοργάνωση. Ο ίδιος, άλλωστε, βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές του και τους στηρίζει σε κάθε τους προσπάθεια, ενώ φροντίζει να συμμετέχουν σε όσους περισσότερους εγχώριους, αλλά και διεθνείς αγώνες είναι εφικτό.

Να σημειώσουμε ότι τη συγκεκριμένη διοργάνωση ανέλαβε να διεκπεραιώσει η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου  Ζίτσου.

Leave a Reply