Στο 1ο Kickboxing «Dynamic Sparring» οι αθλητές και αθλήτριες της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 3 Dan

Οι αθλητές και αθλήτριες της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» όπου διδάσκει ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 3 Dan, για άλλη μια φορά είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν με συναθλητές τους από άλλους συλλόγους και σχολές και να αναδείξουν το υψηλό επίπεδο της προετοιμασίας τους και των γνώσεών τους στις πολεμικές τέχνες που διδάσκονται.Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε το 1ο Kickboxing «Dynamic Sparring» που διοργανώθηκε το πρωινό της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανθέων Λαμίας.

Η αθλητική εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing Π.Ο.Κ. και ήταν ανοικτή στο κοινό, αφορούσε σε όλα τα επίπεδα αθλητών, αρχαρίων, ημιπροχωρημένων, προχωρημένων, παίδων, κορασίδων και εφήβων.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 3 Dan κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων ήταν κοντά στους αθλητές του που συμμετείχαν στη διοργάνωση και τους καθοδηγούσε στις κινήσεις τους.

Leave a Reply