Ανάμεσα στους τρεις καλύτερους της Ευρώπης οι αθλητές της “PAPAPOULIOS BUDOKAI FIGHTERS”

Οι αθλητές της «Papapoulios Budokai Fighters» & «Βudokai Αμυνταίου» έλαβαν μέρος στο 3ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai, το οποίο πραγματοποιήθηκε χτες (Σάββατο 23 Μαρτίου 2019), στην Λόρκα της Ισπανίας, και κέρδισαν επάξια μία από τις τρεις καλύτερες θέσεις, ανάμεσα σε αθλητές 25 χωρών.

Συγκεκριμένα, η Στεφανία Γκλάρα κατέκτησε την 2η θέση στο kumite, ενώ οι Μάριος Γρίβας και  Βαγγέλης Τσέκλημας κατέκτησαν την 3η θέση, αποδεικνύοντας έτσι ότι η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε άριστη φόρμα και είναι έτοιμη να σταθεί στο ύψος όλων των περιστάσεων.

Από το πλευρό των αθλητών δεν έλειψε στιγμή ο δάσκαλός τους, Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος (4 dan), Brunch Chief της WKB Hellas. Ήταν πλάι τους πριν τους αγώνες, προετοιμάζοντας τους ανάλογα και εμψυχώνοντάς τους, μα και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με το κλείσιμο της εκδήλωσης, η ελληνική αποστολή, μαζί με την ομάδα της Πολωνίας, επισκέφτηκαν το hombu dojo της WKB (παγκόσμιο αρχηγείο), όπου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Kancho Pedro Roiz, ο οποίος τους υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά.

Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στη «βάση» της την Τρίτη, με σκοπό να συνεχίσει, με την ίδια προσήλωση και τον ίδιο ζήλο, τις προπονήσεις της και να θέσει από την αρχή νέους στόχους για τους επόμενους αγώνες.

Ο Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος, αισθανόμενος ιδιαίτερα υπερήφανος, συγχαίρει όλους του αθλητές της WKB Hellas για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους αγώνες.

 


Συγχαίρει επίσης:

  • Τον υπεύθυνο διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστα Ιωαννίδη, ο οποίος άσκησε επάξια τα καθήκοντά του ως διαιτητής των αγώνων.
  • Τους διοργανωτές των αγώνων
  • Τον Πρόεδρο της World Kyokushin Budokai, Kancho Pedro Fernández Roiz, ο οποίος διασφάλισε το αδιάβλητο, την αντικειμενικότητα και τη νομιμότητα της διαδικασίας των αγώνων
  • Τα μέλη της WKB Hellas, τα οποία στήριξαν ηθικά και προετοίμασαν τεχνικά τους συμμετέχοντες αθλητές
  • Τους συνοδούς της αποστολής
  • αλλά και τους γονείς, που είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους και στις προσπάθειές τους, ακόμα και όταν αυτές τους φέρνουν εκτός ελληνικών συνόρων.

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Leave a Reply