Στην Ισπανία η αποστολή της WKB Hellas για το WKB Spanish Open 2019 – Kumite & Kata Championships

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πόλη Σαβαδέλ της επαρχίας της Βαρκελώνης, βρίσκεται η αποστολή της WKB Hellas με επικεφαλής τον Brunch Chief της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο, προκειμένου να συμμετάσχει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στους αγώνες του WKB Spanish Open 2019 – Kumite & Kata Championships.

Οι συμμετέχοντες αθλητές αναχώρησαν σήμερα από την Ελλάδα πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης στην πολύ σημαντική αυτή αθλητική συνάντηση που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της World Kyokushin Budokai.

Ειδικότερα θα αγωνισθούν οι: Αβράμης Άγγελος, Γκλάρα Στεφανία, Γρίβας Μάριος, Ζήκος Κωνσταντίνος, Ζωσιμάς Γιάννης, Λαιμοδέτη Θωμαή, Κεραμίδης Παναγιώτης, Ταραμπέκης Χρήστος και Τσέκλημας Βαγγέλης

Οι προπονήσεις για την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών ήταν ιδιαίτερα έντονες και εντατικές το τελευταίο διάστημα προκειμένου οι συμμετέχοντες να αποδώσουν τα μέγιστα και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις αθλητικές εμφανίσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Υπεύθυνος Διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστας Ιωαννίδης θα είναι ένας από τους διαιτητές των αγώνων.

Leave a Reply