Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές της “Papapoulios Budokai Fighters” στις Πανελλήνιες Μαχητικές Αναμετρήσεις

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Τρικάλων οι Πανελλήνιες Μαχητικές Αναμετρήσεις. Μία ακόμη αθλητική διοργάνωση στην οποία έδωσαν το παρόν οι αθλητές της σχολής Papapoulios Budokai Fighters” και ξεχώρισαν για τις αθλητικές τους επιδόσεις και την άψογη φυσική τους κατάσταση. Η μία σημαντική διάκριση διαδέχτηκε την άλλη και έτσι οι αθλητές της σχολής επέστρεψαν στα σπίτια τους με επαίνους και μετάλλια.

Συγκεκριμένα, η Στεφανία Γκλάρα και ο Αποστόλης Σταμούλης αγωνίστηκαν στο low kick (ring) και έλαβαν την πρώτη θέση, ενώ ο Ιωάννης Βλαχάβας έλαβε τη δεύτερη.

Στους αγώνες Kick Light έλαναν μέρος οι αθλητές: Βασίλης Γκλάρας, Άγγελος Αβράμης, Στέλιος Βακουφτσής, Νίκος Βλαχάβας και Δημήτρης Κοτης. Με απόφαση της επιτροπής, οι αγώνες που έγιναν στο tatami τελείωσαν με ισοπαλία.

Στο τέλος των αγώνων, ο προπονητής Βαγγέλης Μακρή, συνεχάρη τους αθλητές της σχολής για τις επιδόσεις και τον ζήλο που έδειξαν και δήλωσε ευχαριστημένος για την παρουσία της ομάδας του.

Ο δάσκαλος της σχολής, Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος (4 dan), και ο προπονητής Βαγγέλης Μακρής ευχαριστούν τον διοργανωτή των αγώνων κο Ευθύμιο Καραβίνο για την πρόσκληση συμμετοχής και τον συγχαίρουν για την πολύ καλή διοργάνωση και διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Την αποστολή συνόδεψαν η Βιβή Χατζή και ο προπονητής Βαγγέλης Μακρής.

Leave a Reply