ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BUDOKAI FIGHTERS ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUDOKAI «THESSALIA BUDOKAI TOURNAMENT»

Στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλμυρού διοργανώθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Budokai «THESSALIA BUDOKAI TOURNAMENT», υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου.

Το «παρών» στην αθλητική συνάντηση έδωσε, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Ζαγγελίδης Γεώργιος, ως εκπρόσωπος της ΕΦΕΟΖΖ.

Να σημειώσουμε ότι στη διοργάνωση που συγκέντρωσε πάνω από 220 συμμετοχές, η WKB Hellas είχε μια δυναμική παρουσία και εκπροσώπηση μέσω αθλητών των dojo-μελών της με τις αντίστοιχες αποστολές τους.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σαράντα δύο αθλητές από το dojo της Καλαμπάκας, τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων που συμμετείχαν στους αγώνες, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, καθώς η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευσή τους στην πολεμική τέχνη του Budokai, απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς σε μια καθόλα επίσημη διοργάνωση διασυλλογικού χαρακτήρα.

Η επιτυχία τους ήταν αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου τους, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευμένων οδηγιών του προπονητή τους και Αρχηγού-Εκπροσώπου της WKB Hellas, sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan, που συνόδευσε την αποστολή στον Αλμυρό, μαζί με αρκετούς από τους γονείς τους, οι οποίοι στηρίζουν κάθε προσπάθεια των παιδιών τους.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος συγχαίρει και ευχαριστεί τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής για την άψογη και άρτια εμφάνισή τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που επέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων.

Ευχαριστεί, επίσης, τον sensei Αντώνη Λεωνίδα προπονητή και ιδιοκτήτη του dojo Αλμυρού, μέλους της WKB Hellas, για τη θερμή φιλοξενία και τον συγχαίρει για την άριστη διοργάνωση των αγώνων.

 

Leave a Reply