Πρωτιές και διακρίσεις για τη Budokai Fighters Papapoulios στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Budokai στο Αμύνταιο

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αμυνταίου διοργανώθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Budokai Βορείου Ελλάδος 2018, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ) και της World Kyokushin Budokai.

Την όλη επιμέλεια και ευθύνη της διοργάνωσης είχε το γυμναστήριο OXYGEN του Senpai Ιωαννίδη Κώστα 2 Dan.

Στην αθλητική συνάντηση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ) Αναστάσιος Πουλικίδης, και ο Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 Dan. Ο δεύτερος μάλιστα κατά τον χαιρετισμό του επεσήμανε πόσο σημαντικό για την εξέλιξη των αθλητών καθίσταται το γεγονός να διοργανώνονται σε διαφορετική πόλη κάθε φορά αγώνες διασυλλογικού χαρακτήρα. Η διαφορετικότητα στο αθλητικό επίπεδο, οι εναλλαγές παραστάσεων και ο αγωνιστικός πλουραλισμός συμβάλει θετικά στην βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των μελών της World Kyokushin Budokai Hellas. Επίσης ενημέρωσε τους παρισταμένους αθλητές και γονείς για τις επόμενες αθλητικές δράσεις που περιλαμβάνει το Οργανόγραμμα Δράσεων 2017-2018 της WKB Hellas.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ BUDOKAI FIGHTERS PAPAPOULIOS

Η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευση των αθλητών της Budokai Fighters Papapoulios στην πολεμική τέχνη του Budokai, απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς, με τη μορφή της συγκομιδής μεταλλίων σε μια καθόλα επίσημη διοργάνωση διασυλλογικού χαρακτήρα.

Οι αθλητές του Αρχηγού-Εκπροσώπου της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 Dan που συμμετείχαν στους αγώνες ήρθαν αντιμέτωποι με συμμετέχοντες της κατηγορίας τους, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, είχαν μια δυναμική παρουσία και αξιόλογη εμφάνιση στους αγώνες και δεν έλειψαν, όπως προαναφέραμε, και οι κατακτήσεις μεταλλίων, ως επιστέγασμα επιβράβευσης του αγωνιστικού τους ζήλου.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος συγχαίρει και ευχαριστεί τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής για την άψογη και άρτια εμφάνισή τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που επέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων, όπως επίσης ευχαριστέεί και τους γονείς των μαθητών του που στέκονται πάντα αρωγοί και στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Τέλος, ευχαριστεί, τον Senpai Ιωαννίδη Κώστα προπονητή και ιδιοκτήτη του dojo Αμύνταιου, μέλους της WKB Hellas, για τη θερμή φιλοξενία και τον συγχαίρει για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Leave a Reply