Πρωτιές και διακρίσεις για τη Budokai Fighters Papapoulios στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Budokai «THESSALIA BUDOKAI TOURNAMENT 2018»

Στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλμυρού διοργανώθηκε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Budokai «THESSALIA BUDOKAI TOURNAMENT 2018», υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου.

Η WKB Hellas ως διοργανώτρια είχε μια δυναμική παρουσία και εκπροσώπηση μέσω αθλητών των dojo-μελών της που προσήλθαν με τις αντίστοιχες αποστολές τους και αγωνίσθηκαν αντιστοίχως σε όλες τις κατηγορίες (παμπαίδες, παίδες, έφηβοι, άνδρες και γυναίκες).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ BUDOKAI FIGHTERS PAPAPOULIOS

Οι αθλητές της Budokai Fighters Papapoulios από τα dojo της Καλαμπάκας και των Τρικάλων, που συμμετείχαν στους αγώνες, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, καθώς η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευσή τους στην πολεμική τέχνη του Budokai, απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς σε μια καθόλα επίσημη διοργάνωση διασυλλογικού χαρακτήρα.

Η επιτυχία τους ήταν αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου τους, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευμένων οδηγιών του προπονητή τους και Αρχηγού-Εκπροσώπου της WKB Hellas, sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan, που συνόδευσε την αποστολή στον Αλμυρό, μαζί με τους Senpai Στέλιο Παπασταύρο και Στεφανία Γκλάρα, καθώς και με αρκετούς από τους γονείς τους, οι οποίοι στηρίζουν κάθε προσπάθεια των παιδιών τους.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος βρέθηκε εκεί και με την ιδιότητα του εκπροσώπου της ΕΦΕΟΖΖ.

Ευχαριστήριο και συγχαρητήριο μήνυμα

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος συγχαίρει και ευχαριστεί τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής για την άψογη και άρτια εμφάνισή τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που επέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων.

Ευχαριστεί, επίσης, συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλλαν για την άριστη διοργάνωση των αγώνων. Ιδιαιτέρως τους κριτές και διαιτητές των αγώνων και την αντικειμενική κρίση τους και την πιστή τήρηση των τεχνικών κανόνων και διαδικασιών.

Τέλος να αναφέρουμε ότι φωτογράφος της εκδήλωσης ήταν ο Θέμης Αθανασίου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδω

Leave a Reply