Πρωτιές για τους «μαχητές» της “Papapoulios Budokai Fighters” στο 4 Διεθνές Πρωτάθλημα Kyokushin Karate Καβάλας

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ» το 4 Διεθνές Πρωτάθλημα Kyokushin Karate Καβάλας. Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έλειψαν και πάλι οι αθλητές της «Papapoulios Budokai Fighters», αλλά και οι αθλητές της «Oxygen Budokai».

Οι αθλητές και των δύο σχολών αντιμετώπισαν και αυτή την πρόκληση ως μία ευκαιρία για αναμέτρηση δυνάμεων και τεχνικών, φυσικής κατάστασης και δυνατοτήτων, και βγήκαν νικητές.

Οι αθλητές της Papapoulios Budokai Fightersήταν αήττητοι και πάλι. Κατάφεραν και από αυτή τη διοργάνωση να επιστρέψουν με κύπελλα και μετάλλια. Η εξαιρετική εμφάνισή τους και οι επιδόσεις που έφεραν τις πρωτιές ήταν αποτέλεσμα σωστής προετοιμασίας, εντατικών προπονήσεων και πιστής εφαρμογής των στοχευμένων οδηγιών του δασκάλου τους, Sensei Ιωάννη Παπαπούλιου (4 dan), ο οποίος συνόδευσε την αποστολή.

Οι διακρίσεις των αθλητών της Papapoulios Budokai Fighters δεν μας προκαλούν πλέον εντύπωση. Εντύπωση μας προκαλεί το πάθος τους, ο ολοένα και αυξανόμενος ζήλος τους και οι ξεκάθαροι και υψηλοί στόχους που θέτουν κάθε φορά.

 

Από τη σχολή «Papapoulios Budokai Fighters» (Dojo Καλαμπάκας/ Dojo Τρικάλων) έλαβαν μέρος οι αθλητές:

Ράικος Ιωάννης (1η θέση)

Ζήκος Κωνσταντίνος (1η θέση)

Τσέκλημας Βαγγέλης (1η θέση)

Ζωσημάς Ιωάννης (1η θέση)

Μπαλογιάννης Στέφανος (2η θέση)

Ζήκος Βασίλης (2η θέση)

Γκλάρα Στεφανία (2η θέση)

Τσέκλημα Κατερίνα (2η θέση)

Βακουφτσής Στέλιος (3η θέση)

Παπαπούλιου Κατερίνα (3η θέση)

Αγναντής Θάνος (3η θέση) 

Βακουφτσής Χρήστος (3η θέση)

Γκλάρας Γιάννης (3η θέση)

Κουτή Ελένη (3η θέση)

Γρίβας Μάριος

 

 

Από τη σχολή «Oxyxen Budokai» έλαβαν μέρος οι αθλητές:

Κεραμίδης Παναγιώτης (2η θέση)

Κακουσιος Σταύρος (2η θέση)

Ελευθεριάδης Μάριος

Αβραμίδης Χρήστος

 

Ο αρχηγός/εκπρόσωπος της WKB Hellas, Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος (4 dan), συγχαίρει θερμά τους αθλητές του για τις υψηλές τους επιδόσεις και για την αξιοπρεπή εμφάνιση και συμπεριφορά τους κατά τους αγώνες.

Ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που συνόδευσαν την αποστολή στην Καβάλα και στήριξαν με την παρουσία τους όλους τους αθλητές.

Τέλος, ευχαριστεί τους διοργανωτές του πρωταθλήματος για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και τους συγχαίρει για την άψογη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Πρωταθλήματος Kyokushin Karate Καβάλας.

 

Leave a Reply