ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟ 5O WINTER CAMP ΤΗΣ WKB HELLAS [29, 30, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016]

Πέντε χρόνια θα κλείσει φέτος ο θεσμός του Winter Camp, της αθλητικής συνάντησης που πραγματοποιείται στην καρδιά του χειμώνα, που έγινε θεσμός και που με προσμονή αναμένουν κάθε φορά οι αθλητές της World Kyokushin Budokai Hellas.

Με τον πήχη ν’ ανεβαίνει κάθε χρόνο και πιο ψηλά, και με προσκεκλημένους εκπαιδευτές της αθλητικής και αγωνιστικής «αφρόκρεμας» των πολεμικών τεχνών και ΜΜΑ, το 5o Winter Camp της WKB Hellas βρίσκεται προ των πυλών.

5o Winter Camp της WKB Hellas
29, 30, 31 Ιανουαρίου 2016

 

Η World Kyokushin Budokai Hellas με επικεφαλής τον Branch Chief Hellas Sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 4o dan, διοργανώτρια του 5ου Winter Camp, έχει προσκαλέσει στη φετινή διοργάνωση ως επίτιμο προσκεκλημένο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Shihan Daniel Sanchez 5 dan, ο οποίος θα λάβει μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του αθλητικού σεμιναρίου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 29, 30, 31 Ιανουαρίου 2016 στην Ελάτη Τρικάλων.

Βασικοί εκπαιδευτές του σεμιναρίου θα είναι οι:
• Shihan Daniel Sanchez 5o dan
• Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch chief Hellas 4o dan
• Sensei Αντώνης Λεωνίδας National coach Budokai Hellas 4ο dan

Στο πλευρό των εκπαιδευτών θα βρεθούν και οι προπονητές της Budokai Hellas:
• Senpai Ιωαννίδης Κώστας 1o dan
• Senpai Τσιάρας Χρήστος 1o dan
• Senpai Nούλας Παναγιώτης 1o dan
• Senpai Παπασταύρος Στέλιος 1o dan

Ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης που ανεβάζει κατά πολύ το επίπεδο δυσκολίας του σεμιναρίου, αποτελεί το γεγονός της προγραμματισμένης για την 1η μέρα (Παρασκευή 29/1/2016) ανάβασης και προπόνησης των ενηλίκων συμμετεχόντων αθλητών στη κορυφή του βουνού κάτω αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς και της διανυκτέρευσής τους στο ορειβατικό καταφύγιο «ΚΟΖΙΑΚΑ».

Οι υπόλοιπες προπονήσεις θα διεξαχθούν, ως είθισται, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, ενώ οι αθλητές θα διαμείνουν στο ξενώνα «Παπαναστασίου», στην Ελάτη.

Ασφαλώς από τη διοργάνωση δεν θα λείπουν και αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, που κάθε χρόνο δίνουν δυναμικό «παρών» στις εντατικές υπαίθριες προπονήσεις του Winter Camp.

αφισα 2016 winter TELIKO

Leave a Reply