Πολλές πρωτιές της σχολής μας στους διασυλλογικούς αγώνες Kick boxing – Muai Tai Κεντρικής Ελλάδας

Στη Λάρισα διεξήχθησαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 οι Διασυλλογικοί Αγώνες Kick Boxing – Muay Thai Κεντρικής Ελλάδας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και με τη συμμετοχή συνολικά 130 αθλητών.

Αν και ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε οι αγώνες να γίνουν στο «Ε.Α.Κ. Λάρισας (Αλκαζάρ) – Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων για διεξαγωγή αγώνων», τελικά η διαπιστωμένη ακαταλληλότητα του χώρου για το συγκεκριμένο αθλητικό σκοπό οδήγησε τον προπονητή και υπεύθυνο διοργανωτή Παναγιώτη Τσεκούρα στην αλλαγή του και τη μεταφορά των αγώνων στο χώρο της σχολής «Warriors Camp» που διατηρεί ο ίδιος.

Παρών στη διοργάνωση ήταν και ο πρόεδρος της Π.Ο.Κ. Μιχάλης Τριανταφύλλου.

Στην αθλητική εκδήλωση συμμετείχε δυναμικά η WKB HELLAS με τα dojo της Καλαμπάκας, του Αλμυρού και της Ν. Αγχιάλου.

Κάτι παραπάνω από αισθητή έκαναν την παρουσία τους στο άθλημα του Kick Boxing οι παρακάτω 15 αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων: Παναγιώτης Μπλούτσος, Θωμάς Κουτής, Βασίλης Βλάχος, Στέλιος Βακουφτσής, Γιάννης Γκλάρας, Στεφανία Γκλάρα, Βακουφτσής Χρήστος, Βαλταδώρος Γιώργος, Γατσάς Κωνσταντίνος, Παπαβασιλείου Δημήτριος, Παπαβασιλείου Γιάννης, Γκλάρας Βασίλης, Γκέκας Νίκος, Βλαχάβας Γιάννης και Αντώνης Ντάπας.

Μάλιστα οι Παναγιώτης Μπλούτσος, Θωμάς Κουτής, Βασίλης Βλάχος, Στέλιος Βακουφτσής, Γιάννης Γκλάρας, Στεφανία Γκλάρα ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την πρώτη θέση ο καθένας στην κατηγορία του, ενώ και οι 15 διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους και την εξαιρετική τους αγωνιστική εμφάνιση. Να σημειώσουμε ότι την αποστολή στη Λάρισα συνόδευαν ως βοηθοί προπονητές οι Παναγιώτης Νούλας και Στέλιος Παπασταύρος από τη Σχολή μας. Μετεώρων.

Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan:

«Συγχαίρω και ευχαριστώ τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής μας για την άψογη και άρτια εμφάνισή τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που επέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων. Ευχαριστώ, επίσης, τον κ. Τσεκούρα για την φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση των αγώνων».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ!

181015sensei1 181015sensei2 181015sensei3 181015sensei4

Leave a Reply