Πολλές πρωτιές και διακρίσεις των dojo της Budokai Fighters Papapoulios

Πολλές πρωτιές και διακρίσεις ήταν ο απολογισμός των αθλητών των dojo της Budokai Fighters Papapoulios στους αγώνες της WKB Hellas Gladiators Challenge που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας Γιάννης Μπουρούσης την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Οι αγώνες τελούσαν υπό την αιγίδα Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφέρειακης Ενότητας Καρδίτσας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ενώ την επιμέλεια για την διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε ο ΑΣ Μονομάχοι Παλαμά και ο Shihan Κωνσταντίνος Γαλλιός. Στην αθλητική συνάντηση παρέστησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιαρας Κωνσταντίνος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νουσιος Κωστής.

Το κλειστό γυμναστήριο γέμισε με πάνω από 240 αθλητές οι οποίοι και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την συνολική εικόνα που παρουσίασαν εντός και εκτός ταταμι. Ένα επιπλέον μπράβο στους δικούς μου fighters για τις διακρίσεις που πέτυχαν δείχνοντας δύναμη, πάθος και άψογη τεχνική κατάρτιση. Ως επικεφαλής της Wkb Hellas θα ήθελα να ευχαριστησω τους συνδιοργανωτες για την απόλυτη στήριξη τους, την Περιφέρεια ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και Περιφέρειακη Ενότητα Καρδίτσας την Π. Ο. Κ, την WKB HELLAS καθώς και τον Δήμο Καρδίτσας για την παραχώρηση του γυμναστηρίου.

Επίσης τους επίσημους προσκεκλημένους, όλους τους προπονητές που αποδέχθηκαν το κάλεσμα μας, όλους όσους βοήθησαν για να στηθούν οι αγώνες, τους διαιτητές και κριτές για την άψογη εμφάνιση τους καθώς και όλους τους φίλους και γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά και παρευρέθηκαν για να μας τιμήσουν με τη παρουσία τους.

Η Επόμενη αθλητική συνάντηση θα είναι εκτός Ελλάδας καθώς οι αθλητές της Wkb Hellas πρόκειται να πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WKB το οποίο και θα διεξαχθεί τον Μάιο στην πόλη Sabadell της Ισπανίας.

Leave a Reply