ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 6o WINTER CAMP ΤΗΣ WKB HELLAS [27-28-29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ]

6o Winter Camp της WKB Hellas
27-28-29 Ιανουαρίου
2017

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 6o Winter Camp της World Kyokushin Budokai Hellas που θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-28-29 Ιανουαρίου 2017 στην Ελάτη Τρικάλων. Για άλλη μια χρονιά ο Πρόεδρος της WKB, Hanshi Pedro Roiz 8 dan, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο του Kyokushin Budokai, θα στηρίξει με την παρουσία του το θεσμό ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση του Αρχηγού-Εκπροσώπου της WKB Hellas Sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 4 dan, λαμβάνοντας και ο ίδιος μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του αθλητικού σεμιναρίου.

Βασικοί εκπαιδευτές του σεμιναρίου θα είναι οι:

 • Hanshi Pedro Roiz 8 dan
  • Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Αρχηγός-Εκπρόσωπος WKB Hellas 4 dan
  • Sensei Αντώνης Λεωνίδας National coach Budokai Hellas 4 dan

Στο πλευρό των εκπαιδευτών θα βρεθούν και οι προπονητές της Budokai Hellas:

 • Sensei Γιώργος Ρόμπος 3 dan με τους επίσης εκπαιδευτές υιούς Ιωάννη και Κωνσταντίνο
  • Senpai Τσιάρας Χρήστος 2 dan
  • Senpai Ιωαννίδης Κώστας 1 dan
  • Senpai Nούλας Παναγιώτης 1 dan
  • Senpai Παπασταύρος Στέλιος 1 dan

Και φέτος το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει για την 1η μέρα (Παρασκευή 27/1/2017) ανάβαση και προπόνηση συμμετεχόντων αθλητών (άνω των 16 ετών) στη κορυφή του βουνού κάτω αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς και τη διανυκτέρευσή τους στο ορειβατικό καταφύγιο «ΚΟΖΙΑΚΑ». Πρόκειται για τη νέα ενότητα της διοργάνωσης που εντάξαμε επιτυχώς πέρσι και που ανεβάζει κατά πολύ το επίπεδο δυσκολίας του σεμιναρίου.

Οι υπόλοιπες προπονήσεις θα διεξαχθούν, ως είθισται, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, ενώ οι αθλητές θα διαμείνουν στο ξενώνα «Παπαναστασίου», στην Ελάτη.

Ασφαλώς από τη διοργάνωση δεν θα λείπουν και αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, που κάθε χρόνο δίνουν δυναμικό «παρών» στις εντατικές υπαίθριες προπονήσεις του Winter Camp.

Μέγας χορηγός της αθλητικής συνάντησης είναι -για έκτη συνεχή χρονιά- η επιχείρηση ΚΡΕΑΤΑ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΛΙΑΓΑΣ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή της.

 Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά  το πρόγραμμα της διοργάνωσης

WKB Hellas

130117sensei2

 

130117sensei1

Leave a Reply