Πέντε αθλητές της Papapoulios Budokai Fighters στο 4 «Octagon Fighting»

Σε μια διαφορετική αναμέτρηση θα λάβουν μέρος πέντε αθλητές της Papapoulios Budokai Fighters την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στο Hotel Victoria στο Κιλκίς…Πρόκειται για την αθλητική διοργάνωση «Octagon Fighting», που στόχος της -εκ μέρους των διοργανωτών- είναι να παρουσιαστούν αγώνες επίλεκτων αθλητών καθώς αγώνες ερασιτεχνικού επιπέδου στα στυλ των Mma, K1, Low kicks καθώς και του grappling.

Οι καλύτεροι μαχητές σε επιλεγμένα ζευγάρια με στόχο το θέαμα, θα πλαισιώσουν το main event σε αγώνες που στο στυλ του MMA θα καταγράφονται στα επίσημα rankings του mma (sherdog, tapology κλπ)

Στα pre games, τα νέα ταλέντα των σχολών, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητες τους και να αναδειχθούν τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο των σχολών που εκπροσωπούν.

Από την Papapoulios Budokai Fighters ειδικότερα:

• Ο Αποστόλης Μπόρος θα μπει στο κλουβί του Octagon Fighting σε αναμέτρηση ΜΜΑ.

• Ο Γιάννης Γκλάρας θα αντιμετωπίσει τον Σταύρο Σοαντζόγλου αθλητή του Kinesis Fight Club, με όρους Knock Down Pro Fighting Rules.

• Ο Μάριος Γρίβας θα αντιμετωπίσει τον Κωνσταντίνο Σοαντζογλου αθλητή του Kinesis Fight Club.

• Η Στεφανία Γκλάρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Έλενα Τόσκα από το Kinezos Team. Οι δύο δυνατές αθλήτριες προερχόμενες από διαφορετικά στυλ θα συναντηθούν στο κλουβί του Octagon Fighting σε αναμέτρηση στο στυλ του K1.

• Και ο Χρήστος Ταραμπεκης με τον Γιώργο Σπάχη από το Kinezos Team θα έχουν μια δυνατή αναμέτρηση στο κλουβί του Octagon Fighting στο στυλ του Κ1.

Leave a Reply