ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Εκδηλώσεις εξετάσεων και απονομής έγχρωμων ζωνών πραγματοποιήθηκαν στις 16 και 17 Ιουνίου στο χώρο της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων (τέρμα οδού Βυτουμά στην Καλαμπάκα).

Οι αθλητές όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και καθ’ όλη τη χρονιά των μαθημάτων προετοιμάζονται τεχνικά και από απόψεως φυσικής κατάστασης προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις.

Παραδοσιακά την πρώτη μέρα εξετάσθηκαν ενώπιον των εξεταστών, Sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan και Senpai Ιωαννίδη Κώστα 1 dan, οι μικρότερες ηλικιακά τάξεις, ενώ τη δεύτερη μεγαλύτερης ηλικίας. Ειδικότερα οι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, σε τεχνικές jiu jitsu, αλλά και στην σωστή εκτέλεση των kihon, katas και kumite.

Για άλλη μια φορά οι αθλητές της σχολής έβγαλαν ασπροπρόσωπο το δάσκαλό τους και προπονητή του κλάδου Budokai sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 4 dan, καθώς οι επιδόσεις και το ταλέντο τους ήταν ικανά και σε τέτοιο επίπεδο για να προαχθούν και να τους απονεμηθεί η επόμενη ανώτερη ζώνη.

Ο Branch Chief WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 Dan δεν παρέλειψε στις συγχαρητήριες ευχές προς τους μαθητές του για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων, να απευθυνθεί και στους γονείς που συνεχίζουν να αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και στην κατάρτισή του στον τομέα των πολεμικών τεχνών και να τους ευχαριστήσει γι αυτό, όπως και για την άριστη και επί σειρά ετών συνεργασία τους.

210616sensei7 210616sensei8 210616sensei9 210616sensei10

Leave a Reply