Οι αθλητές της WKB Hellas ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών ~ Β’ Εξεταστική

Αθλητές-μαθητές της WKB Hellas από τα Dojo Καλαμπάκας, Τρικάλων Πύλης(PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club) πέρασαν από τη διαδικασία των εξετάσεων Έγχρωμων Ζωνών (Β’ Εξεταστική) την Πέμπτη 6/4/202, έχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο μαθημάτων, προπονήσεων, εκπαίδευσης και προετοιμασίας.

Οι αθλητές-μαθητές εξετάσθηκαν υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου εξετάσεων για το άθλημα του BUDOKAI στην Ελλάδα, Shihan Παπαπούλιου Ιωάννη 5ο dan αλλά και των εξεταστών-βαθμολογητών που σημείωναν και βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους.

Εξετάσθηκαν στο Budokai, στο παραδοσιακό Kyokushin, στο αγωνιστικό Knock Down, σε τεχνικές Jiu Jitsu και στη σωστή εκτέλεση των KihonKatas και Kumite.

Οι αθλητές-μαθητές όντες ιδιαίτερα προετοιμασμένοι χάρις στη σωστή εκπαίδευση και εντατική προπόνηση, είχαν αξιόλογες επιδόσεις και κατάφεραν να λάβουν την επόμενη ανώτερη έγχρωμη ζώνη ολοκληρώνοντας τις εξετάσεις επιτυχώς.

Ο Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος απένειμε τις ζώνες στους επιτυχόντες και τους συνεχάρη έναν προς έναν, με τον καθιερωμένο τελετουργικό τρόπο ως είθισται κατά την απονομή των ζωνών.

Επίσης ευχαριστεί τους Sensei και Senpai που συνέβαλλαν στην άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή των εξετάσεων.

Leave a Reply