Ξεκινούν από αύριο Τρίτη οι εγγραφές στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων – Έναρξη μαθημάτων 1 Σεπτεμβρίου

Από αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες 6-8 μ.μ. στο χώρο της Σχολής (αρχή οδού Βυτουμά, Καλαμπάκα)…

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2014 με τμήματα προσαρμοσμένα για όλες τις ηλικίες και το επίπεδο των αθλητών.

Υπεύθυνος τμημάτων είναι ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4 DAN, Branch Chief Ελλάδος της Παγκόσμια Οργάνωση I.B.K. (International Budokai Kan) και της W.K.B. (World Kyokushin Budokai). Ο ίδιος, ως προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, φροντίζει για τη σωστή διάδοση των πολεμικών τεχνών σε όλες τις ηλικίες με υπευθυνότητα και πολύ μεράκι.

Τονίζει ότι σκοπός και στόχος της σχολής και της Ελληνικής Οργάνωσης Βudokai Κan είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών μέσω του μαχητικού αθλήματος, με αποτέλεσμα την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, ένα απαραίτητο και σημαντικό μέρος του αθλητισμού, στο οποίο ο προπονητής Παπαπούλιος Ιωάννης ρίχνει τη μέγιστη βαρύτητα και προσοχή.

Ο σύλλογος της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων είναι αναγνωρισμένος από το ελληνικό κράτος, αποτελεί μέλος δύο ελληνικών ομοσπονδιών (ΕΦΕΟΖΖ και ΠΟΚ), διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με άδειες λειτουργίας, παρέχει σε όλους τους μαθητές- σπουδαστές αναγνωρισμένα διπλώματα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2432078446, κιν. 6974737842 για περισσότερες πληροφορίες ή να επισκεφτούν το site της Σχολής www.kyokushinbudokai.gr

Σας περιμένουμε όλους για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα σεζόν και να κατακτήσουμε όλους τους αγωνιστικούς μας στόχους, βάζοντας τον πήχη της επιτυχίας ακόμα πιο ψηλά για τις χρονιές που έρχονται! Καλή σεζόν!

Leave a Reply