ΜΕ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η WKB HELLAS ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΩΤΗΣ ΙΛΑΡΙΩΝ ΚΑΡΝΕΖΗΣ

Με δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή της WKB Hellas από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 (European Cup 2017) που έλαβε χώρα το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο κλειστό Γυμναστήριο Poliesportiu La Mina στην πόλη της Βαρκελώνης.

Η ελληνική αποστολή κέρδισε το στοίχημα που έθεσε για τη συμμετοχή της στην τόσο υψηλού επιπέδου και βεληνεκούς αθλητική διοργάνωση που τελέσθηκε υπό την αιγίδα της World Kyokushin Budokai και με τη συμμετοχή 300 αθλητών από 21 χώρες.

Αντιστοίχως στην κατηγορία τους αγωνίσθηκαν οι παρακάτω αθλητές της WKB Hellas:
• από το dojo του Ιωάννη Παπαπούλιου: Γκλάρα Στεφανία, Βλαχάβας Ιωάννης, Παπαβασιλείου Ιωάννης, Βακουφτσής Χρήστος, Βακουφτσής Στέλιος, Καρνέζης Ιλαρίων
• από το dojo του Αντώνη Λεωνίδα: Παπαγιάννη Αγγελική, Μηλιώνη Ευτυχία
• από το dojo του Γιώργου Ρόμπου: Ρόμπος Ιωάννης
• από το dojo του Ιωαννίδη Κώστα: Κεραμίδας Παναγιώτης

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ Η WKB HELLAS

Στο βάθρο των νικητών ανέβασαν με τις άριστες εμφανίσεις τους δύο αθλητές της WKB Hellas. Ειδικότερα:
• ο Ιλαρίων Καρνέζης κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία 14-15 ετών.
• η Ευτυχία Μηλιώνη κατέκτησε επίσης την 3η θέση στην κατηγορία 12-13 ετών.

Αξίζει, όμως να αναφέρουμε ότι οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν εξαιρετικές, και ότι αντιμετώπισαν με δυναμισμό τους αντιπάλους τους. Επίσης, παρά το εύλογο άγχος τους, επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα ανάλογη της διοργάνωσης, που, ως ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχε ιδιαιτέρως αυξημένο βαθμό δυσκολίας και απαιτήσεων. Η εμπειρία και μόνο ήταν ανεκτίμητο κέρδος για όλους τους.

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΩΤΗΣ ΙΛΑΡΙΩΝ ΚΑΡΝΕΖΗΣ

Το dojo της Καλαμπάκας είχε το δικό της πρωταθλητή Ευρώπης, αφού ο Ιλαρίων Καρνέζης από τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, όπως προείπαμε, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του. Πρόκειται για προσωπικό άθλο, που δεν ήρθε καθόλου τυχαία, αλλά μετά από σκληρή και μεθοδική προπόνηση κοντά στο δάσκαλό του Ιωάννη Παπαπούλιο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ

Ο Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος θέλει κατ’ αρχήν να συγχαρεί τόσο τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ιλαρίωνα Καρνέζη για την επιτυχία του, όσο και όλους του αθλητές για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Η συμμετοχή όλων ήταν αξιέπαινη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Συγχαίρει επίσης:
• τον υπεύθυνο διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστα Ιωαννίδη που άσκησε άξια τα καθήκοντά του ως διαιτητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017
• τον Shihan Daniel Sánchez που είχε επιφορτισθεί με την επιμέλεια και διεξαγωγή της διοργάνωσης, για την αρτιότητα της και την άριστη φιλοξενία στους αθλητές της WKB Hellas
• τον Πρόεδρο της World Kyokushin Budokai, Hanshi Pedro Fernández Roiz, που με την παρουσία του διασφάλισε το αδιάβλητο, την αντικειμενικότητα και τη νομιμότητα της διαδικασίας των αγώνων.

Τέλος ευχαριστεί όλους όσοι ακολούθησαν την αποστολή στην Ισπανία, τα μέλη της WKB Hellas που στήριξαν ηθικά και προετοίμασαν τεχνικά τους συμμετέχοντες αθλητές, αλλά και τους γονείς που πάντα είναι κοντά στα παιδιά τους και στις προσπάθειες τους και ακολουθούν τις αποστολές ακόμα και εκτός συνόρων.

Leave a Reply