Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η 2η εξεταστική έγχρωμων ζωνών των αθλητών της «Papapoulios Budokai Fighters»

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η 2η εξεταστική έγχρωμων ζωνών των αθλητών της «Papapoulios Budokai Fighters», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στο Dojo της Καλαμπάκας, με συμμετοχή αθλητών και από τις δύο σχολές (Καλαμπάκας και Τρικάλων).

Όλοι οι αθλητές, μηδενός εξαιρουμένου, κατάφεραν, έπειτα από πολύωρες εξετάσεις (kihon, kata, nage & ne-waza και kumite), να πάρουν τελικά την επόμενη έγχρωμη ζώνη και αυτό ήταν αποτέλεσμα έντονης και συστηματικής προσπάθειας και από τη δική τους την πλευρά, μα και από την πλευρά των δασκάλων και των δύο σχολών.

Εξεταστές  ήταν οι: Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος (4 dan), Sempai Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (2 dan) και Sempai Στέλιος Παπασταύρος (1 dan).

Ο δάσκαλος της σχολής, Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης, ευχαριστεί θερμά τον Sempai Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, ο οποίος συμμετείχε ως εξεταστής στις εξετάσεις της σχολής, τους γονείς και τους φίλους που παρευρέθηκαν και ενθάρρυναν με την παρουσία τους τούς αθλητές του, μα και όσους βοήθησαν να διεξαχθούν ομαλά οι εξετάσεις.

Συγχαίρει επίσης όλους τους αθλητές του, μικρούς και μεγάλους, όχι μόνο για τη συμμετοχή και την άνοδο, αλλά και για τη σωστή συμπεριφορά, τον σεβασμό προς τους συναθλητές του και την πιστή εφαρμογή όσων τους διδάσκει υπομονετικά στα Dojo.

Οι εξετάσεις έκλεισαν με το καθιερωμένο τελετουργικό απονομής ζωνών, υπό το κλίμα χαράς, υπερηφάνειας και συγκίνησης.

Leave a Reply