ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ WKB HELLAS ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚYOKUSHIN FIGHTING STYLES

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 διεξήχθη στο Κιλκίς το Διεθνές Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας «ΚYOKUSHIN FIGHTING STYLES» με τη συμμετοχή αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες η WKB Hellas έδωσε το αγωνιστικό «παρών» με τα dojo της από την Καλαμπάκα, τον Αλμυρό, τη Ν. Αγχίαλο και το Αμύνταιο.

Την αποστολή της WKB Hellas συνόδευαν οι προπονητές των dojo: sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan, sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan, sempai Κώστας Ιωαννίδης 1 dan και οι βοηθοί προπονητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων sempai Στέλιος Παπασταύρος και Παναγιώτης Νούλας 1 dan.

Συνολικά ο αριθμός των αθλητών της WKB Hellas που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα έφτασε στους είκοσι δύο: 14 από το dojo της Καλαμπάκας (Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων), 6 από τα dojo της Ν. Αγχίαλου και του Αλμυρό, και 2 από το dojo του Αμύνταιου.

Η διοργάνωσε αποτέλεσε για τους αθλητές της WKB Hellas που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai στην Ισπανία, μια πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουν τις ικανότητές τους, να βελτιώσουν τις τεχνικές τους, αλλά και στους προπονητές τους να εξάγουν τα συμπεράσματά ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική εμφάνιση της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων

Πολλές ήταν οι επιτυχίες των αθλητών, αλλά και οι πρώτες θέσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τους 14 συμμετέχοντες αθλητές οι 9 κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία που αγωνίζονταν, ενώ οι υπόλοιποι 5 διακρίθηκαν για την πολύ καλή τους εμφάνιση και αγωνιστική εικόνα.

Αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνιση του sempai Παναγιώτη Νούλα 1 dan που αγωνίσθηκε απέναντι σε έναν αθλητή από τη Βουλγαρία, κάτοχο μαύρης ζώνης και 2 dan. Στον άκρως εντυπωσιακό αγώνα που ακολούθησε και τράβηξε τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων, ο Βούλγαρος αθλητής εγκατέλειψε στον τρίτο γύρο τον αγώνα μην μπορώντας να συνεχίσει και να αντιμετωπίσει την αγωνιστική δεινότητα και εξαιρετική εμφάνιση του αθλητή και βοηθού προπονητή της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων sempai Παναγιώτη Νούλα 1 dan.

Οι αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων που κατέκτησαν την πρώτη θέση ήταν οι: Παναγιώτης Νούλας, Γιάννης Γκλάρας, Στεφανία Γκλάρα, Χρήστος Βακουφτσής, Στέλιος Βακουφτσής, Άγγελος Αβράμης, Κατερίνα Ζτρίβα, Νίκος Γκέκας, Γιάννης Παπαβασιλείου.

Παράλληλα πολύ καλά αγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν με την εμφάνισή τους και τις επιδόσεις τους οι: Λάμπρος Μπαλής, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Ηλίας Αβράμης, Γιώργος Ζιώγας και Παντελής Αμπντελάαλ.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan, συγχαίρει τους αθλητές του για την εξαιρετική απόδοσή τους, για τις διακρίσεις που πετύχαν και το «ευ αγωνίζεσθαι» που επέδειξαν ακόμη μια φορά σε αγώνες διεθνούς εμβέλειας και κύρους.

Ευχαριστεί επίσης τους γονείς των αθλητών για την αδιάλειπτη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του ως δασκάλου και προπονητή, αλλά και για την ενθάρρυνση των παιδιών τους να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες σημαντικούς, όπως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η παρουσία τους στους αγώνες, η δυναμική στήριξή τους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, το γεγονός ότι γίνονται «κομμάτι» της αποστολής συνοδεύοντας τα παιδιά τους, είναι συγκινητική. Η εικόνα αυτή της αλληλεγγύης και εκατέρωθεν εμπιστοσύνης καταδεικνύει τη σημαντική δουλειά που γίνεται στην σχολή, αλλά την πρόοδο που σημειώνεται σε όλα τα επίπεδα και μεταφράζεται σε διακρίσεις, επιτυχίες, πρωτιές, βραβεία.

Τέλος ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan ευχαριστεί τον Αντώνη Γιαννακίδη για την άψογη διοργάνωση και θερμή φιλοξενία της αποστολής της WKB Hellas .

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ!

261015sensei1 261015sensei2  261015sensei4  261015sensei6

Leave a Reply