ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BUDOKAI FIGHTERS ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BUDOKAI 2017

Αθλητές της World Kyokushin Budokai Hellas άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απεκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος Budokai 2017.

Η αθλητική συνάντηση έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης Αττικής υπό την αιγίδα της World Kyokushin Budokai (WKB), της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ) και του Δήμου Νέας Σμύρνης, και την επιμέλεια του dojo-μέλους της WKB Hellas, Αθλητικός Σύλλογος «Γενναίοι» (Braves – Robos Team).

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της ΕΦΕΟΖ-Ζ Αναστάσιος Πουλικίδης, η Γεν. Γραμματέας της ομοσπονδίας Μαίρη Χαριτοπούλου, ο Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος και ο ιδιοκτήτης του Α.Σ. ΓΕΝΝΑΙΟΙ Braves Robos Team, Γιώργος Ρόμπος.

Η εμφάνιση των αθλητών στο αγωνιστικό μέρος ήταν αξιοσημείωτη. Με την ετοιμότητά τους, το αγωνιστικό πνεύμα, αλλά και τις επιδόσεις τους, κέρδισαν τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα τόσο των συναθλητών τους, όσο και των ανταγωνιστών τους.

Οι θέσεις στο βάθρων των νικητών για ακόμη μια φορά ήταν πολλές. Χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια απονεμήθηκαν στους περισσότερους από τους συμμετέχοντες αθλητές που τα κέρδισαν με το σπαθί τους.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BUDOKAI FIGHTERS ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Μία από τις καλύτερες επιδόσεις στο Κύπελλο Ελλάδος Budokai 2017 πέτυχαν οι Budokai Fighters Καλαμπάκας. Αδιαμφησβήτητος μάρτυρας τα μετάλλια, καθώς και οι πρώτες και δεύτερες θέσεις στο βάθρο, που επάξια και με κόπο κέρδισαν οι αθλητές του Ιωάννη Παπαπούλιου.

Ειδικότερα στη διοργάνωση συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές: Βασίλης Ζήκος, Ιωάννης Ράικος, Βασίλης Πλακιάς, Λουιζιάννα Κούρτη, Φίλιππος Φίλιος, Νίκος Γκιόκας, Χρήστος Ντέμος, Ελένη Κουτή, Ιωάννης Ζωσημάς, Ιωάννης Γατσάς, Ζήκος Κωνσταντίνος, Θωμάς Κουτής, Άγγελος Αβράμης, Κωνσταντίνος Γατσάς, Χρήστος Βακουφτσής, Στέλιος Βακουφτσής, Αντώνης Ντάπας, Γιάννης Παπαβασιλείου, Βασίλης Μαγκούφης, Γιώργος Πορτίκας, Γιάννης Βλαχάβας, Ηλίας Αβράμης, Μάριος Γρίβας, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Ιλαρίων Καρνέζης, Καλλιόπη Μαγκούφη, Στεφανία Γκλάρα, Χρήστος Καρνέζης, Σοφία Γκλάρα, Χρήστος Ταραμπέκης, Γιάννης Γκλάρας.

Ο Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης, δηλώνοντας υπερήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριές του, τους συγχαίρει για το πνεύμα άμιλλας που επέδειξαν, την επιμονή, το πάθος και τη ρώμη τους κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τους αναμετρήσεων, και τέλος για το ήθος και την αξιοπρεπή συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Επιπροσθέτως ευχαριστεί τους γονείς που στηρίζουν πρώτα απ’ όλα τα παιδιά τους και είναι πάντα κοντά τους όταν το αθλητικό καθήκον τα καλεί. Η παρουσία τους στις αθλητικές διοργανώσεις κρίνεται αξιομνημόνευτη διότι είναι αφ’ ενός πολύ σημαντική για τα ίδια τα παιδιά, αφ’ ετέρου για τη σχολή αφού εκλαμβάνεται ως ηθικό επιστέγασμα του έργου του προπονητή και ιδιοκτήτη της, και όλων των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει με απώτερο σκοπό την πληρέστερη και μεθοδικότερη εκπαίδευση των μαθητών του.

Ο Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης συγχαίρει τον ιδιοκτήτη του Α.Σ. ΓΕΝΝΑΙΟ­ Braves Robos Team, Γιώργο Ρόμπο για την άρτια διοργάνωση της διασυλλογικής αθλητικής συνάντησης, και τον ευχαριστεί για την φιλοξενία που προσέφερε στην αποστολή της WKB Hellas. Συγχαίρει επίσης τους κριτές και διαιτητές για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους στη κρίση και διαιτησία των αγώνων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί και συγχαίρει τους κριτές: Τσαβλίδη Βασιλική, Καραμέτα Αλέξανδρο, Ζιώγα Γιώργο και Γατσά Βασίλη, καθώς και τον κεντρικό διαιτητή Τσιάρα Χρήστο.

Leave a Reply