ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ WKB HELLAS ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ BUDOKAI

Αθλητές της World Kyokushin Budokai Hellas άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απεκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδος στο Budokai. Η αθλητική συνάντηση έλαβε χώρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ) και του Δήμου Νέας Σμύρνης, μία συνάντηση την οποία διοργάνωσε και επιμελήθηκε ο Α.Σ. ΓΕΝΝΑΙΟΙ – Braves Robos Team.

Στην αποστολή, που ξεκίνησε οδικώς από την Καλαμπάκα, συμμετείχαν αθλητές από τα dojo: της Καλαμπάκας (Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων), του Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου και του Αμύνταιου Φλωρίνης. Τους αθλητές συνόδευαν οι Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch chief Hellas 4 dan, Sensei Αντώνης Λεωνίδας National coach Budokai Hellas 4 dan και Senpai Ιωαννίδης Κώστας 1 dan, οι οποίοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και ως διαιτητές των αγώνων, καθώς και οι προπονητές της Budokai Hellas Senpai Nούλας Παναγιώτης 1 dan και Senpai Παπασταύρος Στέλιος 1 dan.
Η εμφάνιση των αθλητών στο αγωνιστικό μέρος ήταν αξιοσημείωτη. Με την ετοιμότητά τους, το αγωνιστικό πνεύμα, αλλά και τις επιδόσεις τους απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, κέρδισαν τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα τόσο των συναθλητών τους, όσο και των ανταγωνιστών τους. Οι θέσεις στο βάθρων των νικητών για ακόμη μια φορά ήταν πολλές. Χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια απονεμήθηκαν στους περισσότερους από τους συμμετέχοντες αθλητές που τα κέρδισαν με το σπαθί τους.

Συγκομιδή μεταλλίων για τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων

Μία από τις καλύτερες επιδόσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδος στο Budokai πέτυχε η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων. Αδιαμφησβήτητος μάρτυρας τα μετάλλια που επάξια και με κόπο κέρδισαν οι αθλητές της σχολής. Είναι χαρακτηριστικό και άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η μια διάκριση διαδεχόταν την άλλη, Αναλυτικά στο βάθρο ανέβηκαν οι:

• Στην πρώτη θέση – Χρυσό μετάλλιο: Κοντογιάννης Χρήστος, Τσέκλημας Βαγγέλης, Κουτή Ελένη, Πούλιος Δημήτρης, Βακούφτσης Στέλιος, Παπαβασιλείου Ιωάννης, Αβράμης Ηλίας, Μπίλος Ορέστης, Γκλάρα Στεφανία

• Στην δεύτερη θέση – Αργυρό μετάλλιο: Μάνδρας Μάριος, Αβράμης Άγγελος, Βακουφτσής Χρήστος, Μπλούτσος Παναγιώτης, Καρνέζης Χρήστος, Γκλάρας Ιωάννης, Ζτρίβα Κατερίνα

• Στην τρίτη θέση – Χάλκινο μετάλλιο: Ζήκος Κωνσταντίνος, Κουτής Θωμάς, Γκέκας Νίκος, Παπαπούλιος Πέτρος, Αμπντελαάλ Παντελής

Ο Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch chief Hellas 4 dan, δηλώνοντας υπερήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριές του, τους συγχαίρει για το πνεύμα άμιλλας που επέδειξαν, την επιμονή, το πάθος και τη ρώμη τους κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τους αναμετρήσεων, και τέλος για το ήθος και την αξιοπρεπή συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Επιπροσθέτως ευχαριστεί τους γονείς που στηρίζουν πρώτα απ’ όλα τα παιδιά τους και είναι πάντα κοντά τους όταν το αθλητικό καθήκον τα καλεί. Η παρουσία τους στις αθλητικές διοργανώσεις κρίνεται αξιομνημόνευτη διότι είναι αφ’ ενός πολύ σημαντική για τα ίδια τα παιδιά, αφ’ ετέρου για τη σχολή αφού εκλαμβάνεται ως ηθικό επιστέγασμα του έργου του προπονητή και ιδιοκτήτη της, και όλων των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει με απώτερο σκοπό την πληρέστερη και μεθοδικότερη εκπαίδευση των μαθητών του.

Τέλος ο Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης συγχαίρει τον ιδιοκτήτη του Α.Σ. ΓΕΝΝΑΙΟΙ – Braves Robos Team, Γιώργο Ρόμπο για την άρτια διοργάνωση της διασυλλογικής αθλητικής συνάντησης, και τον ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην αποστολή της WKB Hellas.

020316sensei6 020316sensei7 020316sensei8 020316sensei9

Leave a Reply