ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3RD GREEK OPEN CHALLENGE CUP

Στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 από τον αθλητικό σύλλογο Fit & Fight Club του Δημητρίου Γαλάνη, το διεθνές τουρνουά «3rd Greek Open Challenge Cup» με τη συμμετοχή αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό (Βουλγαρία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη).

Η εκδήλωση να σημειώσουμε ότι τελούσε υπό την αιγίδα της H.I.K.O. (Honkyokushin International Karate Organization), της I.S.D.O. (International Self Defence Organisation), του Δήμου Καβάλας και της Δημωφέλεια Καβάλας.

H World Kyokushin Budokai Hellas ήταν εκεί, έτοιμη για να αγωνιστεί και να δώσει, όπως πάντα, τον καλύτερό της εαυτό. Αντιμετωπίζοντας κάθε αγωνιστική πρόκληση ως μια ευκαιρία για αναμέτρηση δυνάμεων και τεχνικών, φυσικής κατάστασης και δυνατοτήτων, οι αθλητές της WKB Hellas που συμμετείχαν στη διοργάνωση αγωνίσθηκαν εκπροσωπώντας επάξια την οργάνωση της οποίας αποτελούν μέλη.

Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή στο παραπάνω διεθνές τουρνουά ήταν παράλληλα και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες προετοιμασίας για τους αθλητές της WKB Hellas ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Kyokushin Budokai που θα διεξαχθεί στην Ισπανία στις 8 Απριλίου 2017.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Το dojo της Καλαμπάκας είχε μια εξαιρετική εμφάνιση με επιδόσεις που έφεραν πρωτιές και πολλά μετάλλια στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετέωρων. Ακολουθώντας πιστά τις στοχευμένες οδηγίες του προπονητή τους Αρχηγού-Εκπροσώπου της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 Dan -που συνόδευε την αποστολή-, η πλειοψηφία των αθλητών ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και έλαβε τιμητικές διακρίσεις για την επιτυχημένη εμφάνισή της στο διεθνές τουρνουά.

Ειδικότερα:
• ο Ζήκος Κωνσταντίνος έλαβε την 1η θέση
• ο Ζήκος Βασίλης την 3η θέση
• ο Γκέκας Νικόλαος τη 2η θέση
• ο Τσέκλημας Βαγγέλης τη 1η και 2η θέση
• η Τσέκλημα Κατερίνα τη 2η θέση
• ο Αβράμης Ηλίας τη 2η θέση
• ενώ ο Αβράμης Άγγελος αν και δεν ανέβηκε στο βάθρο είχε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο δάσκαλος της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, Ιωάννης Παπαπούλιος, συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριές του για τις υψηλές επιδόσεις που έλαβαν, καθώς και για την αξιοπρεπή εμφάνιση και συμπεριφορά τους στο πλαίσιο των αθλητικών προτύπων και διδαχών.

Επίσης ευχαριστεί του γονείς που στηρίζουν σθεναρά και παρά τις δυσκολίες των καιρών τις δραστηριότητες της σχολής όπως τη συμμετοχή σε εκτός έδρας αθλητικές συναντήσεις. Είναι εμφανές ότι αναγνωρίζουν ότι οι εμπειρίες από τέτοιους είδους συμμετοχές είναι πολύτιμες για κάθε αθλούμενο, για την εξέλιξή του και τν βελτίωση των ικανοτήτων του.

Τέλος συγχαίρει το Δημήτρη Γαλάνη για την άψογη διοργάνωση της συνάντησης, καθώς και όλους τους προπονητές της WKB Hellas για τη σωστή, μεθοδευμένη και συστηματική προετοιμασία όλων των αθλητών που συμμετείχαν εκ μέρους της WKB Hellas στο διεθνές τουρνουά.

Leave a Reply