Θεαματική η εμφάνιση των αθλητών της “PAPAPOULIOS BUDOKAI FIGHTERS” στο Πρωτάθλημα Budokai Κύπελο Αμυνταίου

Κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε η εμφάνιση των αθλητών της “PAPAPOULIOS BUDOKAI FIGHTERSστο Πρωτάθλημα Budokai Κύπελο Αμυνταίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019, στο κατάμεστο ΔΑΚ Αμύνταιου.

Οι αθλητές της Budokai Fighters Papapoulios από τα dojo της Καλαμπάκας και των Τρικάλων, οι οποίοι συμμετείχαν στους αγώνες μαζί με άλλους 100 αθλητές και αθλήτριες, ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και αρκετοί, μάλιστα, από αυτούς κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Η επιτυχία των αθλητών ήταν αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου τους, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευμένων οδηγιών του προπονητή τους και Αρχηγού – Εκπροσώπου της WKB Hellas, sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan, που συνόδευσε την αποστολή στο Αμύνταιο, μαζί με τους Senpai Στέλιο Παπασταύρο και Στεφανία Γκλάρα, καθώς και με αρκετούς από τους γονείς, οι οποίοι στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος συγχαίρει τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Budokai Κύπελο Αμυνταίου για την υποδειγματική συμπεριφορά και την αθλητική παιδεία που επέδειξαν, αλλά και για τη θεματική τους εμφάνιση και τον ζήλο τους.

Συγχαίρει, επίσης, όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην άριστη διοργάνωση των αγώνων, και ιδιαίτερα τους κριτές και τους διαιτητές των αγώνων για την αντικειμενική κρίση τους και την πιστή τήρηση των τεχνικών κανόνων και διαδικασιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου, κος Ανέστης Πουλικίδης, και ο κος Ζαγγελίδης Γεώργιος , καθηγητής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply