Η WKB HELLAS ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ EUROPEAN KYUKUSHIN KARATE CHAMPIONSHIP ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

14 – 15 Οκτωβρίου, Rzeszow, Πολωνία

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, διοργανώνεται στο Rzeszow της Πολωνίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyοkushin Karate. Πρόκειται για μία κορυφαία ανοικτή αθλητική συνάντηση με συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

Από την περιγραφή και μόνο γίνεται αντιληπτό το τεράστιο επίπεδο δυσκολίας, γεγονός που σημαίνει ότι ο κάθε συμμετέχων για να ανταπεξέλθει θα πρέπει να διαθέτει πυγμή, αποφασιστικότητα και ακλόνητο ψυχικό και σωματικό σθένος.

 Η συμμετοχή της WKB

Κάθε αθλητής που σέβεται τον εαυτό του, τη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών και τους μαθητές του οφείλει να είναι πρώτα ο ίδιος μαχητής, να εξελίσσει τις γνώσεις του, να μην εφησυχάζεται, αλλά να δέχεται και να «απαντά» στις αθλητικές και αγωνιστικές προσκλήσεις και προκλήσεις, να ανεβάζει τα standard των δοκιμασιών, και να αποτελεί πηγή έμπνευσης και μαχητικότητας για τους μαθητές του.

Μια τέτοια πρόκληση είναι και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyοkushin Karate, από το οποίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητές της World Kyokushin Budokai Hellas: Από το Bukokai Μετεώρων, ο Παπαπούλιος Ιωάννης Branch Chief Hellas και ο Ιωάννης Παπαβασιλείου στην κατηγορία παίδων. Από το Budokai Αμύνταιου, ο Παναγιώτης Κεραμίδη στην κατηγορία ανδρών και ο Σωκράτης Λαζαρίδης στην κατηγορία εφήβων. Ο προπονητής Ιωαννίδης Κωνσταντίνος θα συμμετέχει ως διαιτητής.

Στο αρχηγείο της WKB Hellas, το dojo της Καλαμπάκας, οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει τις σκληρές και εξαντλητικές προπονήσεις. Επικουρικό ρόλο στο έντονο προπονητικό πρόγραμμα των kumite, καθώς και των ασκήσεων αντοχής και δύναμης, έχουν και οι προχωρημένου επιπέδου αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων.

Leave a Reply