Η WKB HELLAS ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 5TH GLOBAL KARATE-DO POINT & KNOCK-OUT TOURNAMENT ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

5th Global Karate-Do Point & Knock-Out Tournament
2 Απριλίου 2016 – Τόκιο, Ιαπωνία

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 διοργανώνεται στο Τόκιο της Ιαπωνίας το 5th Global Karate-Do Point & Knock-Out Tournament. Πρόκειται για μία κορυφαία ανοικτή αθλητική συνάντηση (χωρίς επιμέρους κατηγορίες), ένα τουρνουά που διεξάγεται σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετέχοντες ως επί το πλείστον δασκάλους – ιδιοκτήτες dojo απʼ όλο τον κόσμο, υποχρεωτικά κατόχους μαύρης ζώνης που θα αγωνισθούν σε Knock-Out αγώνες για να αναδειχθεί ο κορυφαίος των κορυφαίων.

Από την περιγραφή και μόνο γίνεται αντιληπτό το τεράστιο επίπεδο δυσκολίας, γεγονός που σημαίνει ότι ο κάθε συμμετέχων για να ανταπεξέλθει θα πρέπει να διαθέτει πυγμή, αποφασιστικότητα και ακλόνητο ψυχικό και σωματικό σθένος.

Η συμμετοχή της WKB Hellas – Σκληρές προπονήσεις

Κάθε δάσκαλος που σέβεται τον εαυτό του, τη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών και τους μαθητές του οφείλει να είναι πρώτα ο ίδιος μαχητής, να εξελίσσει τις γνώσεις του, να μην εφησυχάζεται, αλλά να δέχεται και να «απαντά» στις αθλητικές και αγωνιστικές προσκλήσεις και προκλήσεις, να ανεβάζει τα standard των δοκιμασιών, και να αποτελεί πηγή έμπνευσης και μαχητικότητας για τους μαθητές του.

Μια τέτοια πρόκληση είναι και το 5th Global Karate-Do Point & Knock-Out Tournament, από το οποίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δάσκαλοι και προπονητές της World Kyokushin Budokai Hellas: Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch Chief Hellas 4 dan και Sensei Αντώνης Λεωνίδας National Coach Budokai Hellas 4 dan, καθώς και ο Senpai Nούλας Παναγιώτης 1 dan.

Στο αρχηγείο της WKB Hellas, το dojo της Καλαμπάκας, οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει τις σκληρές και εξαντλητικές προπονήσεις. Επικουρικό ρόλο στο έντονο προπονητικό πρόγραμμα των kumite, καθώς και των ασκήσεων αντοχής και δύναμης, έχουν και οι προχωρημένου επιπέδου αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων.

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ WKB HELLAS

Ο Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch Chief Hellas 4 dan, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια της World Kyokushin Budokai Hellas, η οποία «δυναμώνει» ακόμα περισσότερο.

Πρόκειται για το dojo «Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών – ΓΕΝΝΑΙΟΙ» (BRAVES ROBOS TEAM), από την περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής, ένα αξιόλογο και αξιόμαχο αθλητικό σωματείο με εκπαιδευτές του τον Γιώργο Ρόμπο και τους υιούς του Ιωάννη και Κωνσταντίνο.

Τους καλωσορίζουμε στην WKB Hellas.

*Φώτος από τις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν τα Σάββατα 12 και 19 Μαρτίου.

200316sensei106 200316sensei107 200316sensei108 200316sensei109

Leave a Reply