Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ WKB HELLAS ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ: ΤΟ BUDOKAI FIGHTERS PAPAPOULIOS ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε πριν σχεδόν ένα μήνα να λειτουργεί στα Τρίκαλα το νέο dojo – μέλος της World Kyokushin Budokai Hellas, το δεύτερο dojo* της Budokai Fighters Papapoulios που εδράζεται στα Τρίκαλα επί της οδού Καλαμπάκας 54.

Με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό οι Τρικαλινοί μικροί και νεαροί φίλοι του αθλητισμού και ειδικότερα των πολεμικών τεχνών ήδη έχουν αγκαλιάσει το νέο αυτό εγχείρημα του sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 4 DAN, Αρχηγού-Εκπροσώπου της WKB Hellas.

Από την πλευρά του ο δάσκαλος της σχολής δηλώνει ότι το νέο dojo -του οποίου επιμελήθηκε προσωπικά την όλη αισθητική και διαρρύθμισή του- υποδέχθηκε τους πρώτους αθλητές από τα Τρίκαλα, καθώς και ότι το νέο αυτό ξεκίνημα συνοδεύεται με πολλή όρεξη, μεράκι, αφοσίωση αλλά και έντονη διάθεση από τον ίδιο να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στα νέα μέλη της σχολής.

Φέροντας την ευθύνη ως Αρχηγός-Εκπρόσωπος της World Kyokushin Budokai Hellas, ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης δεν επαναπαύεται σε όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής, αλλά συνεχώς αναζητά τη βελτίωση και εξέλιξη τόσο σε προσωπικό επίπεδο ως δάσκαλος και μέντορας, όσο και σε όσα επιπλέον μπορεί να προσφέρει για να βελτιώσει τις ικανότητες και τα έμφυτα ταλέντα των αθλητών του.

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ WKB HELLAS

Η δυναμική της WKB Hellas συνεχίζει να αυξάνεται μέρα με τη μέρα, χρονιά με τη χρονιά, αθλητή με τον αθλητή. Πλέον αριθμεί δεκάδες αθλητές ανά την Ελλάδα, ενώ το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων γνώσεων σε kyokushin budokai, ju-jitsu και kick boxing επιβραβεύεται κάθε φορά που οι αθλητές της καλούνται να την εκπροσωπήσουν σε διασυλλογικά, εθνικά ή διεθνή πρωταθλήματα και αγώνες.

Η μεθοδικότητα στις προπονήσεις και η αυστηρή τήρηση των κανονισμών θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα και αυτονόητα για κάθε αθλητή που είναι μέλος των dojo της WKB Hellas. Αυτονόητο θα πρέπει να θεωρείται επίσης και το γεγονός ότι τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά κατακτιέται μόνο μετά από κόπο, με πειθαρχία, προσήλωση και σκληρή προπόνηση. Με αυτά τα στοιχεία και χαρακτηριστικά είναι στρωμένος ο δρόμος από τη λευκή ζώνη του πρωτάρη μέχρι την πολυπόθητη μαύρη του έμπειρου μαχητή.

*Dojo Τρικάλων: Καλαμπάκας 54, τηλ. 2431778250

Leave a Reply