Η ελληνική αποστολή της WKB Hellas (με επικεφαλής τον Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 dan) βρίσκεται στην Ισπανία για το 3 Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai

 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2019 αναχώρησε η αποστολή της WKB Hellas (με επικεφαλής τον Brunch Chief της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 dan) για την Λόρκα της Ισπανίας, με σκοπό να συμμετάσχει στο 3ο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai.

Έπειτα από μία ενδιάμεση στάση στην Κολωνία της Γερμανίας, η ελληνική αποστολή έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019). Νωρίτερα το απόγευμα έγινε η ζύγιση και και αύριο (Σάββατο 23 Μαρτίου 2019) θα γίνουν οι αγώνες.

Οι αθλητές: Στεφανία Γκλάρα, Γιάννης Γκλάρας, Μάριος Γρίβας, Κωνσταντίνος Ζήκος, Βαγγέλης Τσέκλημας και Παναγιώτης Κεραμίδης, έχοντας ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς τον κύκλο των απαραίτητων προπονήσεων, είναι πλέον έτοιμοι να δώουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Την αποστολή την συνοδεύει και ο προπονητής και υπεύθυνος διαιτησίας της WKB HELLAS, Senpai Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (2 dan), ο οποίος θα είναι επίσης ένας από τους διαιτητές των αγώνων.

Η σκέψη των συγγενών, των φίλων και των συναθλητών βρίσκεται μαζί τους.

Καλή επιτυχία και καλή επιστροφή!

 

Osu!

Φωτογραφίες της αποστολής

Κολωνία (Γερμανία)

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Ισπανία (αεροδρόμο Κολωνίας)

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Ισπανία (αεροδρόμο Κολωνίας)

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Ισπανία (αεροδρόμο Κολωνίας)

Κατά τη ζύγιση και τους απαραίτητους ελέγχους των εγγράφων

Ο αριθμός συμμετοχής των αθλητών

Το γήπεδο στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες

Τελευταίες οδηγίες και συναντήσεις

Leave a Reply