ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KYOKUSHIN BUDOKAI ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ WKB HELLAS

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Poliesportiu La Mina στην πόλη της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 (European Cup 2017) υπό την αιγίδα της World Kyokushin Budokai και με τη συμμετοχή αθλητών και συλλόγων από κάθε γωνιά της Ευρώπης.

ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η WKB HELLAS

Η WKB Hellas, ασφαλώς θα είναι εκεί και με δέκα αθλητές της (που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω ανά dojo και κατηγορία) θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η συμμετοχή της ελληνικής αποστολής να είναι ηχηρή, οι αθλητές της να πρωτοστατήσουν στις κατηγορίες που θα λάβουν μέρος, αλλά προπαντός να κερδίσουν σε εμπειρίες που αποφέρουν τέτοιου βεληνεκούς και επιπέδου αθλητικές συναντήσεις.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ενόψει, λοιπόν, αυτής της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετέωρων κοινή προπόνηση αθλητών υψηλών ζωνών και επιπέδου από τέσσερα dojo-μέλη της World Kyokushin Budokai Hellas.

Παρόντες στην προπόνηση και επιβλέποντες ήταν: ο Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος και ο Εθνικός Προπονητής Sensei Αντώνης Λεωνίδας. Να σημειώσουμε ότι ο υπεύθυνος διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστας Ιωαννίδης, θα είναι διαιτητής στους αγώνες στην Ισπανία.

Η πολύωρη προπόνηση ήταν αρκετά επίπονη και πολύ διδακτική στοχεύοντας στην σωστή εκτέλεση των τεχνικών, προκειμένου οι αθλητές να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τον πιο δύσκολο αντίπαλο.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ WKB HELLAS

         

Leave a Reply