ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΟ »JUNIOR SUPER FIGHTER» ΚΑΙ ΣΤΟ Ανοιχτό Πρωτάθλημα Knock Down Contact International Kyokushin Kan Athens-Greece

Αγωνιστικά κύλισε το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου 2016 για 4 αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων. Η Στεφανία Γκλάρα, ο Βασίλης Βλάχος και τα αδέρφια Στέλιος και Χρήστος Βακουφτσής βρέθηκαν με το δάσκαλό τους και Branch Chief της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 dan στην πρωτεύουσα για δύο διαφορετικές και εξίσου δυναμικές και εντυπωσιακές αθλητικές αναμετρήσεις.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση η Στεφανία και ο Βασίλης το Σάββατο συμμετείχαν μαζί με άλλους αθλητές ηλικίας 11-16 ετών σε αγώνες επίδειξης Kick Βoxing στο πλαίσιο της διοργάνωσης »JUNIOR SUPER FIGHTER» που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, έλαβε χώρα με ευρεία συμμετοχή στον πολυχώρο BELVEDERE, και σκοπό είχε την ανάδειξη των καλύτερων ταλέντων σ’ αυτές τις νεαρές ηλικίες.

Παράλληλα μέσα από το αγωνιστικό μέρος, οι διοργανωτές θέλησαν να περάσουν ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα κατά του BULLYING.

Την επόμενη ημέρα (Κυριακή) σειρά είχε το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Knock Down Contact International Kyokushin Kan Athens-Greece, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ στο Περιστέρι. Και οι τέσσερις αθλητές από τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων διακρίθηκαν στους αγώνες που συμμετείχαν και διεξήχθησαν από την επίσημη ελληνική οργάνωση Kyokushin Kan με την τεχνοτροπία Knock Down Contact & Shinken Shobu Rules «K-1», «Kyokushin Kan No1».

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών του δήλωσε ο προπονητής τους Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan συγχαίροντάς τους.

290516sensei2 290516sensei4 290516sensei3 290516sensei5

Leave a Reply