ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ JUNIOR BUDOKAI FIGHTERS ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Μια τεράστια έκπληξη επεφύλασσε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα στο dojo ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan στους Junior Budokai Fighters για το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων.

Φορώντας πάντα τις στολές και τις ζώνες -που επάξια έχουν κερδίσει με τις επιδόσεις τους- οι μικροί μαχητές επιδόθηκαν αυτή της φορά όχι σε katas και ρίψεις jiu jitsu, αλλά σε αστείες κωλοτούμπες, παράξενες σκυταλοδρομίες, διασκεδαστικά παιχνίδια και πειράγματα υπό την καθοδήγηση ενός ανιματέρ που επιστρατεύθηκε ειδικά για την περίσταση.

Τα παιδιά συμμετείχαν με πολλή διάθεση στο όλο παιχνίδι, γέλασαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν αφάνταστα με τα αστεία παιχνίδια του παράξενου καλεσμένου.

Επίσης απόλαυσαν τις γευστικές λιχουδιές που ετοίμασε και προσέφερε για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το κατάστημα ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ, τη διεύθυνση του οποίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την ευγενική χορηγία της ο προπονητής sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan.

Κλειστή για την εορταστική περίοδο
η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων

Ενημερώνουμε τους αθλητές της σχολής ότι η σχολή θα παραμείνει κλειστή από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 έως και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

221216sensei25 221216sensei26 221216sensei27 221216sensei28

Leave a Reply