Επέστρεψε με μετάλλια η αποστολή της WKB Hellas από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin

Εντυπωσιασμένη από το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και τεχνικής επέστρεψε από την Πολωνία και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin (Kyokushin European Cup) η αποστολή της WKB Hellas με επικεφαλής τον Αρχηγό-Εκπρόσωπο της WKB Hellas, Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 dan.

Η πρωτεύουσα της Πολωνίας, η Βαρσοβία, υποδέχθηκε το διήμερο 24-25 Νοεμβρίου 2018 πλειάδα αθλητών από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της διοργανώτριας, όπως από τις Λευκορωσία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Γερμανία, Ισραήλ, Ελβετία, Λετονία, Σλοβακία, Ρουμανία, Καζακστάν, Ρωσία, Ισπανία, Ουκρανία, Τσεχία.

Τόσο η διοργάνωση του πρωταθλήματος, όσο και το επίπεδο των αγώνων ήταν εντυπωσιακά. Δεν υπήρξε ούτε ένας «αδύναμος» αγώνας, ακόμη και μεταξύ των νεότερων συμμετεχόντων, που επέδειξαν τεράστιο μαχητικό πνεύμα αναζητώντας μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Η ελληνική αποστολή είχε την ευκαιρία όχι μόνο να δει από κοντά κορυφαίους αθλητές της συγκεκριμένης ΜΜΑ να αγωνίζονται με μαχητικότητα, πειθαρχία και αφοσίωση στην πολεμική τους τέχνη, αλλά να λάβει μέρος στους αγώνες με 4 αθλητές της. Συγκεκριμένα:

  • από τα Dojo Καλαμπάκας-Τρικάλων συμμετείχαν οι ΓΚΛΑΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΖΤΡΙΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ
  • από το Dojo Αμύνταιου συμμετείχε ο ΚΕΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Παράλληλα ο Υπεύθυνος Διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστας Ιωαννίδης, ο οποίος συμμετείχε στην ελληνική αποστολή, ήταν ένας από τους διαιτητές των αγώνων.

Οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν εξαιρετικές, και αντιμετώπισαν με δυναμισμό τους αντιπάλους τους. Η εμπειρία και μόνο ήταν ανεκτίμητο κέρδος για όλους τους.

Αξίζουν ειδικής μνείας οι δύο αθλήτριες της WKB Hellas, που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών: η Κατερίνα Ζτρίβα που κατέκτησε τη 2η θέση στο kumite, και η Στεφανία Γκλάρα που κέρδισε την 3η θέση σε δύο κατηγορίες, kumite και kata. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο νεαρούς αθλητές Μάριο Γρίβα και Παναγιώτη Κεραμίδη που επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα ανάλογη της διοργάνωσης. Ειδικά ο Παναγιώτης αγωνίσθηκε στην κατηγορία open (ανεξαρτήτως κιλών) που εκ των πραγμάτων κατατάσσεται ως κατηγορία επαυξημένης δυσκολίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ

Ο Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος συγχαρεί όλους του αθλητές της WKB Hellas για τη δυναμική και αξιέπαινη εμφάνιση και συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Συγχαίρει επίσης:

  • τον υπεύθυνο διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστα Ιωαννίδη που άσκησε επάξια τα καθήκοντά του ως διαιτητής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin (Kyokushin European Cup).
  • τη διοργανώτρια WKB Poland που είχε επιφορτισθεί με την επιμέλεια και διεξαγωγή της διοργάνωσης, για την αρτιότητά της και την ευχαριστεί την άριστη φιλοξενία στους αθλητές της WKB Hellas
  • τον Πρόεδρο της World Kyokushin Budokai, Kancho Pedro Fernández Roiz, που με την παρουσία του διασφάλισε το αδιάβλητο, την αντικειμενικότητα και τη νομιμότητα της διαδικασίας των αγώνων.

Τέλος ευχαριστεί τα μέλη της WKB Hellas που στήριξαν ηθικά και προετοίμασαν τεχνικά τους συμμετέχοντες αθλητές, τους συνοδούς της αποστολής, αλλά και τους γονείς που πάντα είναι κοντά στα παιδιά τους και στις προσπάθειές τους ακόμα και όταν αυτές τους φέρνουν εκτός ελληνικών συνόρων.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Leave a Reply