ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΗΣ WKB HELLAS «ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Για κάθε αθλητή που ακολουθεί πιστά και επισταμένως το προπονητικό πρόγραμμα του δασκάλου του η στιγμή της εξέτασης εμπεριέχει αφ’ ενός άγχος για τη σωστή εκτέλεση των kihon, katas και kumite, αφ’ ετέρου ικανοποίηση για την επιβράβευση των προσπαθειών του με την απονομή της ανώτερης ζώνης.

Προσπάθειες που, όσο κανείς μυείται όλο και περισσότερο στη φιλοσοφία και τις τεχνικές των πολεμικών τεχνών, διαπιστώνει ότι δεν περιορίζονται στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά αποτελούν μέσο και εφόδιο για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Έχοντας αυτά ως δεδομένα οι εξετάσεις -ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου- στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan, διακρίνονται για τη μεθοδικότητα, την ακρίβεια, την αυστηρότητα και την πληρότητα τόσο στην παρουσίαση εκ μέρους των αθλητών, όσο και στη βαθμολόγηση των εξεταστών. Γι’ αυτό το λόγο και η διάρκειά τους ήταν πολύωρη το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου 2016.

Στην αίθουσα της σχολής οι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down και σε τεχνικές jiu jitsu. Χάρις στις επιδόσεις και το ταλέντο τους όλοι οι αθλητές προήχθησαν και τους απενεμήθη η επόμενη ανώτερη έγχρωμη ζώνη.

Εντυπωσιασμένοι για άλλη μια φορά οι γονείς παρακολουθούσαν τα παιδιά τους να εκτελούν πιστά το πρόγραμμα των εξετάσεων, ενώ με υπερηφάνεια ο δάσκαλός τους sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan παρακολουθούσε την απονομή σε μικρούς και μεγάλους -με το καθιερωμένο τελετουργικό που αρμόζει στην περίπτωση- των νέων τους έγχρωμων ζωνών απευθύνοντάς τους συγχαρητήρια για την επιτυχία στις εξετάσεις.

27112016sensei477 27112016sensei478 27112016sensei479 27112016sensei480

Leave a Reply