Εξαιρετική εμπειρία για τη Στεφανία Γκλάρα στο 1st World Open Championship Kyokushin karate στην Ισπανία – 6ο Dan για Ι. Παπαπούλιο – Κ. Γαλλιό

«Στο εξαιρετικά δύσκολο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1st World Open Championship Kyokushin karate της World Kyokushin Budokai στη Λόρκα της Ισπανίας η Αθλήτρια μας Stefania Gklara έπειτα από 2 καταπληκτικούς αγώνες με πρωταθλήτριες από τη γειτονική χώρα Τουρκία, βαδίζοντας προς τους τελικούς, ηττήθηκε στον 3ο αγώνα της από την πρωταθλήτρια της Ολλανδίας που της στέρησε τη θέση στο βάθρο μεταξύ των Παγκόσμιων Πρωταθλητών.

«Η Αθλήτρια μας Στεφάνια Γκλάρα μέλος της εθνικής μας ομάδας, συμμετείχε στην κατηγορία γυναικών «open» με σκληρούς αγώνες και με με βάρος  55 κιλά, έκανε 3 εξαιρετικούς αγώνες αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον», ανέφερε ο προπονητής της, Γιάννης Παπαπούλιος.Πριν τους τελικούς αγώνες η διεθνή επιτροπή WKB ενέκρινε και απένειμε  Βαθμό προαγωγής Dan στους δασκάλους-προπονητές.

Ο κ. Παπαπούλιος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μου Kancho Pedro Roiz για το 6ο Dan που απονεμήθηκε σε εμένα και και τον Shihan Kostas Gallios.Τέλος, θέλω να συγχαρώ εκτός από την αθλήτρια μας που πάντα με κάνει υπερήφανους, τους αξιόλογους referres Shihan Γαλλιό Κωνσταντίνος και Sensei Απόστολος Πέτρου που με προσοχή και υπομονή διαιτήτευσαν τους αγώνες.Αφήνω τελευταίο τον διοργανωτή και πρόεδρο Kancho Pedro Roiz. Όπου θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα έχει προσφέρει στο Ελληνικό budokai World Kyokushin Budokai Hellas».Osu!

H Στεφανία για την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ισπανία, δήλωσε  περήφανη και ευγνώμων

«Είμαι παρά πολύ περήφανη και ευγνώμων που μπόρεσα να συμμετέχω στο 1o World Open Championship Kyokushin Karate που διεξάχθηκε στη Lorca της Ισπανίας!Στην κατηγορία Γυναικών Open ανάμεσα σε πολύ δυνατές πρωταθλήτριες το σύνολο 22 άτομα κατάφερα να κερδίσω δυο αγώνες και να ηττηθώ δυστυχώς στον τρίτο μου αγώνα χάνοντας έτσι την ευκαιρία να μπω στους 4 παγκόσμιους πρωταθλητές και στο βάθρο, έτσι κατέκτησα την 5η θέση! Εννοείται πως δε τα παρατάμε και ήμαστε εδώ για τα επόμενα που θα έρθουν!Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Δάσκαλο μου που με βοηθάει και είναι πάντα δίπλα μου σε όλα,σε όλους τους συναθλητές-αθλητές μου όπως και τους γονείς και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και σε όλους αυτούς που είναι πάντα διπλά μου και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα!Φυσικά να δώσω συγχαρητήρια στο Δάσκαλο μας @shihan_papapoulios για την απονομή του 6ο Dan όπως και στον @shihan_kostas_gallios ,και βεβαίως συγχαρητήρια για τη διαιτησία στον @shihan_kostas_gallios και στον @coach_tolisOSU»!

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, Fushimi Inari Taisha και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο που λέει "KUMITE MEN 18 NOV 202 COMPLEJO DEPORTI FELIPE WAD WORLD OPEN OKUSH KAZATE"

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες και κείμενο που λέει "世界極真 勇輝道 WK ST WORLD KYOKUSHIN CHAMPIO F.U..1 FUJI MAE UJI MAE 2"

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WKB"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα πολεμικές τέχνες και κείμενο

Leave a Reply