ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ – ΔΙΩΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ WKB HELLAS ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Δεκάδες αθλητές από τη «Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» βρέθηκαν χθες στο απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας προκειμένου να προπονηθούν στην ύπαιθρο, μια προπόνηση που έχει καθιερωθεί από τον υπεύθυνο της σχολής και Branch Chief της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 Dan, στο πλαίσιο των δράσεων της WKB Hellas.

Η εικόνα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς οι αθλητές εκτελούσαν με συνέπεια και ακρίβεια τις ασκήσεις. Όλα τα μέλη της σχολής, από τα πιο μικρά παιδιά μέχρι και τους νεαρούς άνδρες και γυναίκες, έδειχναν την αγάπη και το πάθος τους για την πολεμική τέχνη του Kyokushin Budokai, ενώ με ιδιαίτερο ζήλο και προσοχή άκουγαν και εκτελούσαν τις εντολές τόσο του δασκάλου τους, sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 4 dan, όσο και των Senpai Τσιάρα Χρήστου 1 dan και Senpai Nούλα Παναγιώτη 1 dan που συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Από κοντά και αρκετοί γονείς που παρακολουθούσαν τα βλαστάρια τους στην ανοικτή αυτή προπόνηση σε φυσικό περιβάλλον με φόντο τους βράχους των Μετεώρων.

110616sensei6 110616sensei7 110616sensei8 110616sensei9

Leave a Reply