Εισακτέοι στη Σχολή Προπονητών της ΕΦΕΟΖ-Ζ οι αθλητές της Papapoulios Budokai Fighters, Ιω. Γκλάρας και Στ. Παπασταύρος

Την ευκαιρία για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στον αθλητικό χώρο που προσφέρει η Ενιαία Σχολή Προπονητών Γʼ Κατηγορίας στο Budokai επέλεξαν οι αθλητές της Papapoulios Budokai Fighters: Ιωάννης Γκλάρας και Στέλιος Παπασταύρος.

 

Προσφάτως κατέθεσαν στην αρμόδια Επιτροπή Διοίκησης της ενιαίας Σχολής Προπονητών Ζίου Ζίτσου Γʼ Κατηγορίας αίτηση συνοδευόμενη από πλήρη φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εισαγωγή τους στη Σχολή Προπονητών.

Οι αιτήσεις έγιναν δεκτές (όπως προκύπτει από τον οριστικό πίνακα των συνολικά 359 εισακτέων). Συγκεκριμένα, η συμμετοχή τους εγκρίθηκε και οριστικοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επίσης οριστικοποιήθηκαν και εγκρίθηκαν ο Οδηγός Σπουδών & ο Κανονισμός Λειτουργίας της Σχολής Προπονητών, οι ημερομηνίες μαθήματων, το αναλυτικό πρόγραμμα και το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών.

Να σημειώσουμε ότι το Budokai είναι ένα άθλημα με κανόνες Knock Down (πλήρους επαφής), αποτελεί κλάδο άθλησης που υπάγεται στην Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου και είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία είναι και η εποπτεύουσα αρχή για όλα τα αθλήματα.

Για όσους δεν γνωρίζουν να επισημάνουμε ότι η πολεμική τέχνη Budokai ή πιο σωστά το Kyokushin BudoKai ανήκει στην κατηγορία των ολοκληρωμένων μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ=Mixed Martial Arts) πλήρους επαφής (full contact). Τις τεχνικές του, που έχουν στοιχεία από τις πολεμικές τέχνες Kyokushin – Knock Down Rules, Jiu Jitsu και Kick Boxing, ανέπτυξε ο αείμνηστος Kaicho Jon Bluming 10 Dan μετά από μια μακρά πορεία και εμβάθυνση στις πολεμικές τέχνες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://www.jujitsu.gr/?p=3857

Leave a Reply