Δυνατό υπερθέαμα στο Fight night Meteora

Ένα δυνατό υπερθέαμα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο AKRON live stage στα Τρίκαλα, ο λόγος για το Fight night Meteora ένα μαχητικό θέαμα που είχε τα πάντα.

Δυνατές αναμετρήσεις, τα φαντάσμαγορικα εφέ του Αkron Club και ένα γεμάτο χώρο από πλήθος κόσμου που με κάνει να αισθάνομαι πλήρως ικανοποιημένος και ευγνώμων για την πετυχημένη βραδιά της οργάνωσης.

Για αυτό το λόγο ευχαριστώ όσους συμμετείχαν ώστε να ολοκληρωθεί όλο αυτό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της EΟΠΤ κ. Θωμά Σμιαρη, τον μέγα χορηγό μας Κωνσταντίνο Μποζιακα, το AKRON live stage που μας παραχώρησε τον χώρο, τους προπονητές που έλαβαν μέρος αλλά κυρίως τα παιδιά που χάρη σε αυτά απολαύσαμε ένα μοναδικό show .

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους αθλητές μου, για όσους κέρδισαν την πρώτη θέση Ζάρας Αθανάσιος, Ζήκος Κωνσταντίνος, Γκάνιας Κωνσταντίνος, Stefania Gklara, Κωστας Βαλλας αλλά και όσους κατάφεραν να βγουν δεύτεροι, Μαγκούφης Βασίλειος, Xristos Taras, Ιωάννης Γκλάρας Κίσσας Παύλος διότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κι αυτό είναι που μετράει!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαχητές για την μαχητικότητα και το υψηλό επίπεδο που έδειξαν.

Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον επιφυλάσσονται και άλλες τέτοιες μοναδικές Μαχητικές συγκινήσεις!! Osu

Osu

Leave a Reply