ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUDOKAI ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλμυρού διοργανώθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 από την WKB Hellas και τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών «ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ» Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Budokai, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ) και του Δήμου Αλμυρού.

Η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευση των αθλητών της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων στην πολεμική τέχνη του Budokai, σε συνδυασμό με τις συχνές συμμετοχές των αθλητών σε σεμινάρια και camps, απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς, με τη μορφή της συγκομιδή μεταλλίων σε μια επίσημη διοργάνωση διασυλλογικού χαρακτήρα.

Οι αθλητές του Sensei Παπαπούλιου Ιωάννη Branch Chief WKB Hellas 4 dan που συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος του πρωταθλήματος ήρθαν αντιμέτωποι με αθλητές της κατηγορίας τους, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Η επιτυχία τους ήταν αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου τους, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευμένων οδηγιών του προπονητή τους, ο οποίος, όπως πάντα, τους συνόδευσε στους αγώνες. Μαζί του και ο Senpai Παναγιώτης Νούλας 1 dan.

Ο Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch Chief WKB Hellas 4 dan συγχαίρει θερμά τους μαθητές του για τις διακεκριμένες επιδόσεις τους, καθώς και για την αξιοπρεπή εμφάνιση και συμπεριφορά τους στο πλαίσιο των αθλητικών προτύπων και διδαχών.

260416sensei7 260416sensei8 260416sensei9 260416sensei10

Leave a Reply