Ασταμάτητη η ελληνική αποστολή στο WKB Spanish Open 2019 – Kumite & Kata Championships

 

Έξτρα αποσκευές έπρεπε να είχε φροντίσει να πάρει μαζί της η ελληνική αποστολή της WKB Hellas φεύγοντας για Ισπανία την περασμένη Πέμπτη. Και αυτό γιατί το Σάββατο 2/2/2019 στο WKB Spanish Open 2019 – Kumite & Kata Championships «σάρωσε» σε κύπελλα και μετάλλια!

ΧΡΟΝΙΚΟ

Η αποστολή με επικεφαλής τον Brunch Chief της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο – 4 dan ξεκίνησε από την Καλαμπάκα την Πέμπτη 31/1/2019 με ναυλωμένο λεωφορείο για την Αθήνα όπου ταξίδεψε αεροπορικώς για Ισπανία.

Το πρωί της Παρασκευής 1/2/2019 όλα τα μέλη της αποστολής, ευρισκόμενα ήδη στην πόλη Σαβαδέλ της επαρχίας της Βαρκελώνης, επισκέφθηκαν το χώρο του dojo του Shihan Daniel Sanchez – 5 dan, ο οποίος είναι Προπονητής της ισπανικής ομάδας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κάτοχος του τίτλου των 100 kumite και διοργανωτής του WKB Spanish Open 2019 – Kumite & Kata Championships.

Τις απογευματινές ώρες τις ίδιας ημέρας η αποστολή μετέβη στον αγωνιστικό χώρο για τις απαραίτητες γραμματειακές διαδικασίες και για τη ζύγιση των αθλητών.

Το Σάββατο ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος για την WKB Hellas. Η ελληνική σημαία κυμάτισε πολύ ψηλά ουκ ολίγες φορές με τους Έλληνες αθλητές να την κρατούν περήφανα στα χέρια τους κάθε φορά που ανέβαιναν στο βάθρο.

Ειδικότερα οι επιδόσεις και επιτυχίες της ελληνικής αποστολής ήταν οι παρακάτω:

α) στα Kata
• 1η θέση: Στεφανία Γκλάρα
• 2η θέση: Μάριος Γρίβας
• 3η θέση: Θωμαή Λαιμοδέτη

β) στο Kumite
• 1η θέση: Άγγελος Αβράμης, Ιωάννης Ζωσιμάς, Βαγγέλης Τσέκλημας, Κωνσταντίνος Ζήκος, Στεφανία Γκλάρα
• 2η θέση: Θωμαή Λαιμοδετη
• 3η θέση: Μάριος Γρίβας, Χρήστος Ταραμπέκης, Παναγιώτης Κεραμίδης

Να σημειώσουμε ότι ο Υπεύθυνος Διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστας Ιωαννίδης, ο οποίος συμμετείχε στην ελληνική αποστολή, ήταν ένας από τους διαιτητές των αγώνων.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε μια σημαντική στιγμή για τον Brunch Chief της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο όταν -κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης- βραβεύθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στις ΜΜΑ.

Όλη η αποστολή μετά την τεράστια αυτή επιτυχία, την επόμενη ημέρα (Κυριακή 3/2/2019) που ήταν και τελευταία του ταξιδιού, την αφιέρωσε σε βόλτες στην όμορφη πόλη του Σαβαδελ, αλλά και στα αξιοθέατα και μνημεία της Βαρκελώνης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ

Ο Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος αισθανόμενος ιδιαίτερα περήφανος συγχαρεί όλους του αθλητές της WKB Hellas για την σαρωτική εμφάνιση και συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Συγχαίρει επίσης:

• τον υπεύθυνο διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστα Ιωαννίδη που άσκησε επάξια τα καθήκοντά του ως διαιτητής στους αγώνες.

• το διοργανωτή Shihan Daniel Sanchez που είχε επιφορτισθεί με την επιμέλεια και διεξαγωγή της διοργάνωσης, για την αρτιότητά της και τον ευχαριστεί την άριστη φιλοξενία στους αθλητές της WKB Hellas

• τον Πρόεδρο της World Kyokushin Budokai, Kancho Pedro Fernández Roiz, που με την παρουσία του διασφάλισε το αδιάβλητο, την αντικειμενικότητα και τη νομιμότητα της διαδικασίας των αγώνων.

Τέλος ευχαριστεί τα μέλη της WKB Hellas που στήριξαν ηθικά και προετοίμασαν τεχνικά τους συμμετέχοντες αθλητές, τους συνοδούς της αποστολής, αλλά και τους γονείς που πάντα είναι κοντά στα παιδιά τους και στις προσπάθειές τους ακόμα και όταν αυτές τους φέρνουν εκτός ελληνικών συνόρων.

 

Δείτε παρακάτω ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες και για πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το WKB Spanish Open 2019 – Kumite & Kata Championships  πατήστε εδώ  

Leave a Reply