ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ WKB HELLAS ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ SUMMER CAMP ΤΗΣ WKB

Το τριήμερο 21-22-23 Ιουλίου 2017 διεξήχθη στη Murcia της Ισπανίας το Διεθνές Summer Camp της World Kyokushin Budokai (WKB) με τη συμμετοχή περίπου 200 προπονητών και αθλητών από διάφορες χώρες της υφηλίου, όπως Ισπανία, Ελλάδα, Πολωνία, Τυνησία, Αλγερία, Γερμανία, Ρεϊνιόν και Μαρόκο, και με διακεκριμένους δάσκαλους και αθλητές από τον χώρο του kyokushin όπως οι Kancho Pedro Roiz 8 Dan, Shihan Cayetano Mateo 6 Dan, Shihan Angel Alvado 6 Dan, Shihan Juan Antonio Carbonero 5 Dan, Shihan Daniel Sánchez 5 Dan, Shihan Pawel Juszczyk 5 Dan.

Η συμμετοχή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ανεκτίμητη εμπειρία για κάθε συμμετέχοντα. Τη μοναδική αυτή ευκαιρία είχαν και o Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος (για δεύτερη φορά) και ο Υπεύθυνος Διαιτησίας της WKB Hellas, Senpai Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (για πρώτη φορά), που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις δράσεις του Summer Camp 2017 της WKB.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλαπλές προπονήσεις την ημέρα με τρέξιμο, ασκήσεις δύναμης,  παραδοσιακό Kyokushin, αγωνιστικό  Kyokushin Budokai, τεχνικές jiu jitsu και αγωνιστικό full contact jiu jitsu, όπως επίσης και τεχνικές αυτοάμυνας. Την τελευταία μέρα του Camp πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών 1ου, 2ου και 3ου Dan. Το πρόγραμμα των εξετάσεων περιείχε kihon, kata, τεχνικές jiu jitsu και αγωνιστικό Kyokushin Budokai. Το αγωνιστικό κομμάτι περιελάμβανε: 30 kumite διάρκειας 1:30΄ λεπτού εκάστου για το 1ο Dan, 40 kumite για το 2ο Dan και 50 kumite για το 3ο Dan.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων δόθηκαν διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και ανακοινώθηκαν από τον Kancho Petro Roiz τα ονόματα όσων προβιβάσθηκαν στον επόμενο βαθμό (dan).

Τόσο ο Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος και ο Senpai Ιωαννίδης Κωνσταντίνος νοιώθουν ευτυχείς που ανήκουν στην οικογένεια της WKB και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ποικιλόμορφη συνδρομή, αλληλεγγύη και στήριξη που τυγχάνουν από την παγκόσμια οργάνωση της World Kyokushin Budokai (WKB).

Leave a Reply