Αξέχαστες στιγμές, μοναδικές εμπειρίες στο 9ο Winter Camp της WKB Hellas

Μια συνάντηση-θεσμός για τους αθλητές του Kyokushin Budokai, μια αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος, το 9ο Winter Camp της WKB Hellas έλαβε χώρα το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου 2020 στο Περτούλι ΤρικάλωνΚορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο του Kyokushin Budokai στήριξαν με την παρουσία τους το θεσμό ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση του Branch Chief της WKB Hellas, Shihan Παπαπούλιου Ιωάννη 5 dan, να λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του χειμερινού αθλητικού σεμιναρίου.

Ειδικότερα από το εξωτερικό συμμετείχαν δύο διακεκριμένοι δασκάλοι: ο Shihan Klaus Ming 7 dan από την Ελβετία και ο Shihan Mohamed Belazghem 5 dan από την Ισπανία. Επίσης το 9ο Winter Camp πλαισίωσαν η Sensei Eveline Wallimann 3 dan από την Ελβετία και ο Shihan Αθανάσιος Καπνάς 5 dan από την Θεσσαλονίκη.

Παρά την έντονη επιθυμία του, ο Πρόεδρος της WKB, Kancho Pedro Roiz 8 dan, δεν μπόρεσε να παραστεί για σημαντικούς προσωπικούς λόγους.

ΣΚΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟ 9ο WINTER CAMP

Το σφιχτά δομημένο πρόγραμμα του Winter Camp περιελάμβανε δίωρες και τρίωρες, πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στην ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αίθουσα εκδηλώσεων του ξενώνα «Παπαναστασίου», και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακό kyokushinkihonkata, τεχνικές αγωνιστικού knock down, μαθήματα τεχνικών Budokai αλλά και ασκησιολόγιο σωματικής ενδυνάμωσης των αθλητών.

Να σημειώσουμε ότι μετά από τις προπονήσεις, τους αθλητές περίμεναν ζεστά ροφήματα και διάφορα βουτήματα στο σαλέ Περτουλίου.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Το βράδυ του Σαββάτου 8/2 η WKB Hellas πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκεί τιμήθηκαν: οι προσκεκλημένοι δάσκαλοι Shihan Klaus Ming, Shihan Mohamed Belazghem, Sensei Eveline Wallimann, Shihan Αθανάσιος Καπνάς, ο Senpai Ιωαννίδης Κώστας, ο επιχειρηματίας Πρεκατές Δημήτριος (ξενώνας «Παπαναστασίου») και η καθηγήτρια ισπανικών Ιωάννα Τέγου.

Ειδική βράβευση και απονομή κυπέλλων περίμενε τους αθλητές της WKB Hellas που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά σε παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταθλήματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Branch Chief της WKB Hellas Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους, για το ζήλο, την υπομονή και επιμονή τους στο να εκτελέσουν πιστά το ομολογουμένως απαιτητικό και επίπονο προπονητικό πρόγραμμα. Επίσης ευχαριστεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους που στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση κάθε χρόνο τέτοιο καιρό.

Πολλές ευχαριστίες προς:

• τους προσκεκλημένους δασκάλους Shihan Klaus Ming, Shihan Mohamed Belazghem, Sensei Eveline Wallimann, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλαν στο να αποκομίσουν οι αθλητές της WKB Hellas πλούσιες και σημαντικές εμπειρίες, χρήσιμες σ’ αυτό το ωραίο αθλητικό ταξίδι της ζωής τους,

• τον Senpai Ιωαννίδη Κώστα, που με την άρτια κατάρτισή του συνέδραμε τα μέγιστα στο εκπαιδευτικό κομμάτι του camp

• την καθηγήτρια ισπανικών Ιωάννα Τέγου για την πολύτιμη βοήθειά της στην επικοινωνία και διερμηνεία με τους φιλοξενουμένους

• τον υπεύθυνο του ξενώνα «Παπαναστασίου» για τη θερμή φιλοξενία

• τους υπεύθυνους της εταιρείας διαχείρισης του ΣΑΛΕ του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλιού για τη φιλοξενία και την προσφορά των ροφημάτων, βουτημάτων και γλυκών

• την επιχείρηση «ΦΑΡΜΑ ΜΕΤΕΩΡΩΝ» – ΑΛΙΑΓΑΣ για την προσφορά κρεμών στους αθλητές.

Ο Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Kancho Pedro Roiz, η απουσία του οποίου ήταν αισθητή στη φετινή διοργάνωση. Στο λόγο του έστειλε τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της WKB που από την πρώτη στιγμή και μέχρι σήμερα στηρίζει αναφανδόν τις δράσεις της WKB Hellas, καθώς και τις θερμές ευχές του σύντομα να βρεθεί και πάλι κοντά στους Έλληνες αθλητές.

Ένα μεγάλο «OSU» σε όλους !!!

Leave a Reply