ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ WKB HELLAS ΑΠΟ ΤΟ HOMBU DOJO ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ EΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ (Βʼ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

Από τη διαδικασία των Εξετάσεων Έγχρωμων Ζωνών (Βʼ Εξεταστική Περίοδος) πέρασαν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 αρκετοί μαθητές των ενήλικων και παιδικών τμημάτων της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, έχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο μαθημάτων, προπονήσεων, εκπαίδευσης και προετοιμασίας.

Οι εξεταζόμενοι αθλητές-μαθητές υπό το βλέμμα του δασκάλου τους και Αρχηγού­-Εκπροσώπου της WKB Hellas Sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 4o dan, αλλά και των εξεταστών Sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan (dojo Ν. Αγχιάλου και Αλμυρού) και Senpai Ιωαννίδη Κώστα 1 dan (από το dojo του Αμύνταιου) που σημείωναν και βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους, εξετάστηκαν στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, σε τεχνικές jiu jitsu, αλλά και στην σωστή εκτέλεση των kihon, katas και kumite.

Χάρις στη μεθοδικότητα των προπονήσεων κατά την περίοδο της εκπαίδευσης, αλλά και στις αξιόλογες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αθλητές, μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας, έλαβαν την επόμενη ανώτερη έγχρωμη ζώνη ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις εξετάσεις.

Ο δάσκαλός τους sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan συμμετέχοντας με υπερηφάνεια στην απονομή -με το καθιερωμένο τελετουργικό που αρμόζει στην περίπτωση- των νέων έγχρωμων ζωνών, συνεχάρη τους μαθητές του έναν προς έναν για την επιτυχία τους.

Να σημειώσουμε ότι στις εξετάσεις συμμετείχε και ένας αθλητής από το dojo του Αμύνταιου.

24022017sensei106 24022017sensei54 24022017sensei53 24022017sensei52

Leave a Reply