ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ

Από τη διαδικασία των εξετάσεων έγχρωμων ζωνών πέρασαν πριν λίγες μέρες αρκετοί μαθητές των ενήλικου και παιδικού τμημάτων της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, έχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο μαθημάτων, προπονήσεων, εκπαίδευσης και προετοιμασίας.

Οι εξεταζόμενοι αθλητές-μαθητές υπό το βλέμμα του δασκάλου τους, αλλά και του εξεταστή που σημείωνε και βαθμολογούσε τις επιδόσεις τους, εξετάστηκαν στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, σε τεχνικές jiu jitsu, αλλά και στην σωστή εκτέλεση των kihon, katas και kumite.

Χάρις στη μεθοδικότητα των προπονήσεων κατά την περίοδο της εκπαίδευσης, αλλά και στις αξιόλογες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αθλητές, μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας, έλαβαν την επόμενη ανώτερη έγχρωμη ζώνη ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις εξετάσεις.

Ο δάσκαλός τους sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan συμμετέχοντας με υπερηφάνεια στην απονομή στους μαθητές του -με το καθιερωμένο τελετουργικό που αρμόζει στην περίπτωση- των νέων έγχρωμων ζωνών, τους συνεχάρη έναν προς έναν για την επιτυχία τους.

250316sensei1 250316sensei2 250316sensei3 250316sensei4

Leave a Reply