Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της «Papapoulios Budokai Fighters»

Για τους αθλητές της «Papapoulios Budokai Fighters» πολλά από τα Σαββατοκύριακα τους έχουν συνδυαστεί με αγώνες, πρωταθλήματα, αθλητικά meetings. Έτσι συνέβη και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 15-16 Φεβρουαρίου. Τα αγωνιστικά καλέσματα ήταν δύο: το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ 2020 που διεξήχθη στο Παλαιό Φάληρο, και το THE HONOUR OF FIGHTERS 7 στην πόλη της Δράμας…

Για άλλη μία φορά οι αθλητές που συμμετείχαν στις παραπάνω αθλητικές διοργανώσεις είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις και διακρίσεις. Ο δάσκαλός τους Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος 5 dan είχε φροντίσει να τους προετοιμάσει κατάλληλα σε αγωνιστικό επίπεδο και να τους εμψυχώσει ώστε να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Ειδικότερα:

• Στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ 2020 συμμετείχαν οι: Στεφανία Γκλάρα, Γιάννης Γκλάρας και Μάριος Γρίβας

• Στο THE HONOUR OF FIGHTERS 7 συμμετείχαν οι: Απόστολος Μπόρος και Φίλιππος Γιαννάκος

Όπως πάντα κάθε αγώνας αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για προετοιμασία για τον επόμενο. Και σύμφωνα με το οργανόγραμμα της WKB Hellas το επόμενο αγωνιστικό κάλεσμα έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου 2020 στην Ρουμανία (πόλη Τζιούρτζιου) όπου θα διεξαχθεί το FIGHTERS KATA – KUMITE CUP υπό την αιγίδα της WKB.

Leave a Reply