Έκοψε παραδοσιακά την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Papapoulios Budokai Fighters – dojo Καλαμπάκας – Ακολούθησε ομαδική προπόνηση

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας είχε σήμερα το απόγευμα η Papapoulios Budokai Fighters στο hombu dojo της σχολής στην Καλαμπάκα…Ο προπονητής της σχολής Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος 5 dan, επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές του να έχουν μια ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά, με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τους ευχήθηκε επίσης να έχουν και μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά, ενημερώνοντας τους ότι και φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές συμμετοχές σε σεμινάρια, αθλητικά meeting, πρωταθλήματα και camp.

Ο Χαράλαμπος Παπαδημητρίου ήταν ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί και έλαβε μια αγωνιστική στολή ως συμβολικό δώρο.

Ομαδική προπόνηση με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων

Οι αθλητές, πλην της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, συμμετείχαν σε μια ειδική, λόγω της ημέρας, προπόνηση, που διοργανώθηκε στο χώρο της σχολής. Μικροί-μεγάλοι επιδόθηκαν σε τεχνικές που έχουν διδαχθεί στη σχολή.

Οι μικρότεροι ηλικιακά παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον το προπονητικό πρόγραμμα των μεγαλύτερων, ενώ με τη σειρά τους οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι αθλητές καθοδηγούσαν τους μικρότερους στο δικό τους πρόγραμμα.

Leave a Reply